islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3784
EURO
34,7289
ALTIN
2.433,87
BIST
10.056,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ BÖLÜNÜYOR MU?

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ BÖLÜNÜYOR MU?
18 Temmuz 2023 11:30
A+
A-

Fetö’nün adamlarından Tuncay Opçin ve Emre Uslu Twitter üzerinden büyük bir kavgaya tutuştular.

Sosyal medya üzerinden kapışan ikilinin birbirlerine hakaretler etmesi de, Fetö terör örgütü içinde ki bölünmelerin derin izlerini ortaya çıkardı.

Tuncay Opçin, örgüt içinde ki bölünmeleri bir bir yazmış, kamuoyu da Fetö terör örgütü içindeki derin çatlaklar olduğunu öğrenmişti.

Tuncay Opçin, örgütün diğer önemli isimlerinden olan Emre Uslu’ya, “İtlik yapma ve ltf. Ortamı kirletme. Hayatın manipülasyon ve ortalığı karıştırmak. Devlet dersine iyi çalışmışsın. Attığın yalanlardan özür dilemen gerekseydi ansiklopedi yazmamız icap ederdi. Şimdi bas git. Ben hata yaptım. Hatamı düzelteceğimi söyledim. Şimdi defol” deyince Emre Uslu’ da “İtlik yapan biri varsa o da sensin” 

HABER YORUM

15 Temmuz darbe girişiminin müsebbibi Fetö terör örgütü içinde, anlaşılan o ki menfaat çatışmaları başlamış.

Bir TV programında “Anavatandan haber var” diyerek ABD Pensilvanya’ya bağlanılmıştı. Anlaşılan o ki Fetö’nün Anavatanı epeyce karışmış durumda. Eğer Fetö terör örgütünün ileri gelenleri sosyal medya üzerinden birbirlerine hakaret ediyor küfürler savuruyorsa, orada büyük bir sorun ve kargaşa var demektir

Masonik faaliyetlerin hat safhada olduğu Pensilvanya’yı Anavatan kabul edenlerin düştüğü son durum bu…

MİRATHABER.COM

FETÖ    EMRE USLU     TUNCAY OPÇİN