islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3824
EURO
34,7587
ALTIN
2.410,92
BIST
10.116,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

CHP’Lİ BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN LGBT’YE DESTEK

CHP’Lİ BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN LGBT’YE DESTEK
20 Aralık 2023 12:56
A+
A-

CHP’Lİ BOZÜYÜK BELEDİYESİNDEN LGBT’YE DESTEK

Bilecik Bozüyük’teki Yenidoğan Mahallesi’nde, Cumhuriyet Halk Partili ( CHP ) belediye LGBTİ+ hakları için merdivenleri boyadı.

LGBTİ+ (Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks ve diğer cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği kategorilerine atıfta bulunan genel bir terim)

Ancak bu olay, mahalle sakinleri arasında tartışmalara yol açtı. Merdivenlerin renklendirilmesi, neticede farklı görüşler arasında görüş ayrılığı yarattı

Belediyenin inisiyatifiyle gerçekleştirilen olayda, Yenidoğan Mahallesi’ndeki merdivenler, LGBTİ+ bayrağının renkleri olan gökkuşağı renkleriyle boyandı. Ancak, bu hareket mahalle sakinleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Bazı mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi. Mahalle sakinleri belediyenin bu tür etkinlikleri yaparken toplumun genelini düşünmesi gerektiğini söylediler. Ayrıca “Bu tarz konular politika malzemesi yapılmamalı. Belediye, mahalle sakinlerinin hassasiyetlerini de göz önünde bulundurmalı” şeklinde görüş belirttiler.

HABER YORUM

LGBT hayasızlığını, kadın dernekleri üzerinden Siyonist lobiler destekliyor. Bunu artık Mısır’da ki sağır sultan dahi duydu ve biliyor. Birçok ülke “LGBT denilen hayasızlığın aile yapısını bozan bir bela” olduğu gerekçesiyle İstanbul sözleşmesinden çıktı.  CHP‘nin ve belediyelerinin buna sahip çıkmaya çalışması, ancak akıl tutulmasıyla izah edilebilir.

Bozüyük Belediyesinin LGBT‘yi desteklemek ve sahip çıkmak amacıyla bir mahallede bulunan merdivenleri renkli boyaması, saf ve temiz Anadolu insanını üzerinde algı oluşturma çabasından başka bir şey değildir.

Zira bu aile yapımızın temeline dinamit koymaktır.  LGBT destekçiliğini kim yapıyorsa, kesinlikle bilsin ki başarıya ulaşamayacak ve hüsrana uğrayacaktır.

İnsanın yaratılış kodlarıyla taban tabana zıt olan LGBT saçmalığında diretenler, hem bu dünyada hem de ahiret hayatında kaybedenlerden olacaktır.

Yerel seçimlerin yaklaştığı bir dönemde böyle bir faaliyeti, LGBT’yi finanse eden derneklere göz kırpma olarak değerlendiriyoruz.

Gelin, yüce rabbimizin bu konuda ki ayetlerini bir kez daha hatırlayalım ve düşünelim:

“Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz.”(7/A’râf 81)

(Helak) emrimiz geldiğinde oranın altını üstüne getirdik ve tepelerine birbiri ardına dizilmiş, çamurdan pişirilmiş taşlar yağdırdık.(11/Hûd 82)

(O taşlar) Rabbinin katında işaretlenmişlerdir. O (azabın bir benzeri, bu kavmin amelini yapan) zalimlerden uzak değildir.(11/Hûd 83)

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.