islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İMAMOĞLU’NDAN FESHANE’DE LGBT PROPAGANDASI

İMAMOĞLU’NDAN FESHANE’DE LGBT PROPAGANDASI
26 Haziran 2023 10:43
A+
A-

İstanbul’un Eyüpsultan’da bulunan Feshane binasını Restore ettirip tasavvuf müzesi yapacağını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine bir skandala imza attı.

Tasavvuf müzesi yerine Sanat  Merkezi açan İmamoğlu, burada LGBT propagandası yapılmasına izin verdiği gibi, İslami değerlere hakaret edilmesine de göz yumdu.

22 Haziran’da “Artİstanbul Feshane” adıyla açılışı yapılan Feshane binasında, skandallar birbirini izledi. Bina’da Gezi Parkı olayları övülürken; “Rezil” adlı şarkısında ‘Lem yelid velem yûled’ ayeti ile ‘lemyelit ve löp yutar’ diyerek dalga geçen “Duman grubu” da bir konser verdi.

Sergide yer alan bir diğer sözde ‘eser’in isminde ise ‘Bugün Kendimi Peygamber Gibi Hissettim‘ sözleriyle İslami değerler ile açıkça alay edildi.

Vatandaşlar, çıplak heykellerin ve müstehcen resimlerin de bulunduğu Feshane binasında gerçekleşen bu açılışın, Eyüp Sultan’ın (Halid bin Zeyd bin Kuleyb) ruhaniyetine yakışmadığını dile getirdiler.

HABER YORUM

Ekrem İmamoğlu tarafından Tasavvuf müzesi yapacağım diyerek restore edilen ama sonrasında güya Sanat merkezi olarak açılan Feshane binası, CHP’nin neden iktidar olamadığını açık ve net bir şekilde ortaya koymaktadır.

“Temel Atmama” töreni ile tarihe geçen Sayın İmamoğlu, yerel seçimlerin yaklaştığı bir zaman diliminde, böyle bir skandal açılışla gerçek yüzünü bir kez daha göstermiş oldu.

İstanbul’un fethinden sonra, İslami bir kimliğe bürünen ve İslam’ın adaletinin tecelli ettiği bu güzel şehirde, sanat adına yapılan bu rezilliği kınıyoruz.

MİRATHABER.COM

Eyüpsultan   İBB    Ekrem İmamoğlu   Feshane   Artİstanbul Feshane