islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3733
EURO
34,9950
ALTIN
2.325,67
BIST
9.091,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları İle Buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkanları İle Buluşacak
22 Aralık 2021 09:43
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları ile buluşacak

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 22-23-24 Aralık’ta Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenecek ‘AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katılacak.
2023’ün yol haritasının değerlendirileceği, şehirlerdeki projelerin ele alınacağı kampta, Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe belediye başkanları ile de buluşacak.

2023’ün yol haritasının değerlendirileceği, şehirlerdeki projelerin ele alınacağı kampta, Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe belediye başkanları ile de buluşacak.

804 BELEDİYE BAŞKANI KATILACAK

804 belediye başkanının katılacağı toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Partili belediyelerin çalışmaları ve belediyecilik vizyonu değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları ile görüşecek, taleplerini dinleyecek. Yerel seçimlerden bugüne kadar hangi projelerin hayata geçirildiği ele alınacağı kampta, Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına, “Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun” mesajı verecek.

BAŞKANLAR PROJELER KONUSUNDA BİLGİ VERECEK

AK Parti Genel Başkan vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu kamp süresince belediye başkanlarına yönelik sunumlar gerçekleştirecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.