islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanı, Ragıp Ertuğrul’a ödül gibi görevlendirme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanı, Ragıp Ertuğrul’a ödül gibi görevlendirme!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet görevlilerine sosyal medya üzerinden saldırı gerçekleştiren Ragıp Ertuğrul, Kültür Turizm Bakanlığı Özel Tiyatrolar yardım komisyonuna seçilmesi tepkilere sebep oldu. Yeni Akit gazetesinin haberine göre;

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve diğer hükümet yetkililerine galiz ifadeler kullanıp hakaretler yağdıran Ragıp Ertuğrul ile Nihal Kuyumcu, Kültür ve Turizm Bakanlığı yönetimindeki Özel Tiyatrolar Yardım Komisyonu’na seçildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yine şaşırtan bir görevlendirme gerçekleştirdi. Bulduğu her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki AK Partili isimleri galiz ifadelerle hedef alan Ragıp Ertuğrul ile Nihal Kuyumcu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’un yönetimindeki Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Özel Tiyatrolar Yardım Komisyonu’nda, adeta ödüllendirilir gibi görev aldı. Yapılan bu tercih, akıllara geçtiğimiz dönemde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dindar insanlara hakaretler savuran bir tiyatrocu için yönetmelik değiştirilmesini getirdi.

Ferhan Şensoy’un cenaze töreninde, “70 yıldır bizi din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ama biz inadına tiyatro yapıyoruz.” diyerek tepki çeken açıklamalara imza atan Cihat Tamer’in “İkinci Bahar” adlı oyununun da Özel Tiyatrolar Yardım Komisyonu tarafından desteklendiği ortaya çıkmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, tüm bakanlara iftira atarak galiz ifadelerle hakaretler savuran Ragıp Ertuğrul ve Nihal Kuyumcu’nun  Özel Tiyatrolar Yardım Komisyonu’na nasıl ve ne amaçla seçildiği merak konusu oldu.

Ragıp Ertuğrul’a ait paylaşımlar;

Kaynak: Yeni Akit  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.