islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“Cumhurbaşkanı Görüntüyü Görünce Çıldırdı”

“Cumhurbaşkanı Görüntüyü Görünce Çıldırdı”
23 Mart 2018 07:45
A+
A-

Şamil Tayyar Ak Parti milletvekili olarak ekranlarda sık sık açıklamalarda bulunan aktif bir milletvekilimiz. Darbe öncesi tespitleri ile dikkat çeken Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar, çok ciddi iddialarda bulundu. Bu iddialar başlıca şöyle;

1. Milyon dolar veren fetöcü kurtuluyor

2. Erdoğan yakın çevresinin kuşatması altında

3. Görüntüyü gösterdim ERDOĞAN çıldırdı

Bu başlıklar altında Şamil Tayyar’ın yaptığı açıklama“ Çok ciddi bir FETO BORSASI var,milyon dolarlar dönüyor. Cumhurbaşkanımızın etrafında bir kuşatma var mı? Var. Bu doğru. Ben çok özel bir kayıt götürdüm Sayın Cumhurbaşkanımız da izledi çıldırdı. Oysa ben o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu. İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Danışmanlara gönderdiğim bir yıl önceki videoyu izlettiremiyorsam, daha sonra ben götürdüğümde Cumhurbaşkanı şaşkına uğruyorsa, ama onlar da hala orada kalıyorsa o zaman bir yerde bir problem var. Devletin her kademesinde hala fetocular var. Gaziantep’te çok ciddi bir feto borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum kardeşim. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye’nin bir çok yerinde bu var. Cumhurbaşkanımızın etrafında bir kuşatma var mı var bu doğru. Ben milletvekili olarak söylediğim şeyleri iletemiyorum.”

Şamil Tayyar’ın yaptığı bu açıklamalar, aslında bizi pek de şaşırtmadı. Sayın Cumhurbaşkanının sık sık eleştirildiği “bugün böyle dedi yarın şöyle dedi” ifadelerinin müsebbibi de belli ki bu danışmanlar. Danışmanların bir biri ile çelişkili ekonomi alanındaki açıklamalarını yakinen takip ettiğimiz için, diğer konulardaki Cumhurbaşkanımızın danışmanlarının çelişkilerine de şaşmıyoruz.

Şamil Tayyar bey nasıl bir video Cumhurbaşkanına gösterdi de bu video onu çıldırtacak hale getirdi az çok tahmin edebiliyorum. Basitçe ifade edecek olursam, bunun bir hıyanet videosu olabileceğini söyleyebilirim.

Şimdi her şeyin adeta Cumhurbaşkanına bağlanılarak tek sorun çözme odağı olarak lanse edilmesi, Cumhurbaşkanına tersten bir pres, onu yanlışa sürükleme, çelişkili açıklamalara düşürmedir. Sonunda hala yerleşik bürokrasideki kripto dışa bağımlıların, feto yapısı üzerinden operasyonel hareketlerine devam etmesidir.

Faizi ve faiz düzenini tamamen bitirme konusunda, ayakları yere basan bir program olan Taban Ekonomisinin, nasıl Cumhurbaşkanının bu konuda bilgilendirilmesinin engellendiğini zaten tahmin ediyorduk. Şamil Tayyar’ın bu açıklamaları bizi teyit etmiştir.

Ak Parti içindeki faizciler, Ak Parti için en büyük tehlikedir. Onlar bu faizci politikalarla, hükümeti Ortodoks politikalara bağımlı hale getirerek, milleti, sanayiciyi, iş adamlarını, çiftçiyi bankaların önüne diz çöktürterek köle haline getirmiştir.

Yazılarımızda ısrarla vurguladığımız, zamana yayarak uyguladıkları finansal tüzük ve kanunlar, faizcilerin güçlenmesi halkın köleleşmesi hükümetin devrilmesi içindir.

Kimse kusura bakmasın, ülke büyümesi ile ilgili açıklanan rakamların hiç biri gerçekçi değildir. Sürekli borçlanan, borcu borçla çeviren bir ekonomi büyüyemez. Büyüyen bir şey varsa o da borç ekonomisidir.

Ak Parti Afrin zaferimizle milleti avutamayacağını bilmeli. Kendisine yapılan hali hazırda tıkır tıkır işletilen finansal operasyonu göremiyorsa, bizim iyi niyetle bu uyarılarımız da görülmeyecektir. Ak Parti seçimlerde beklemedik bir tepki alabilir. Bu muhalefetin çözüm önerdiği, başarılı bir programla halkın karşısına çıktığı için değil, bunalmış toplumun büyük bir itiraz patlaması olacaktır.

Ak Parti, İktisadi model değişimine yanaşmayıp, tıpkı Osmanlıyı batıran borçlanma modelinin modern araçlarla uygulanmasını öneren üst düzey bürokrasiyi yenileyemiyorsa, Güneş batmaya başlamış demektir. Hiç bir faizci kafa üst düzey yönetici ne devletimizin nede milletimizin menfaatine hareket etmez, etmeyecektir.

Selam ve dua ile…

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.