islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5011
EURO
34,7241
ALTIN
2.486,93
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

CUMHURİYET GAZETESİ CUMHURUN SEÇTİĞİNE TAHAMMÜL EDEMİYOR

CUMHURİYET GAZETESİ CUMHURUN SEÇTİĞİNE TAHAMMÜL EDEMİYOR
1 Haziran 2023 15:08
A+
A-

Seçim sonuçlarını bir türlü kabullenmek istemeyen Cumhuriyet, bir edepsizliğe daha imza attı.

Milletvekili seçilen ve Meclise kayıtlarını yaptıran HÜDAPAR’lı vekiller için “Gericiler Meclise kayıtlarını yaptırdı” başlığı ile haber yapan Cumhuriyet; kendi zihniyetini elit göreceğim derken, aslında ne kadar da gerici ve geri kafalı olduğunu, yine kendi eliyle tescil etmiş oluyor.

Cumhuriyet gazetesi yayımladığı haberde, şu ifadeleri kullanarak, aslında kendilerinin ne kadar gerici ve yobaz olduklarını ortaya koyuyor:

“Kadın haklarını hiçe sayan, laik, bilimsel ve karma eğitime karşı çıkan Cumhur İttifakı’nın ortağı HÜDA PAR’ın 4 vekili Meclis’te kayıt işlemlerini yaptırdı. Demokratik kitle örgütleri ‘Cumhuriyet’in kuruluş ayarlarıyla oynanamaz, daha yüksek sesle mücadeleye devam’ dedi.”

HABER YORUM

Sol –Kamalistlerin, işine gelmediğinde insanları gerici ve yobaz olarak nitelendirmesi, bugüne mahsus bir olay değildir. Bunlar, Demokrasiye inandıklarını söylerler ama sandıktan çıkan millet iradesini kabul etmezler.

Bunlar, Cumhuriyet çocuğuyuz derler, Mustafa Kemal’in askerleriyiz derler ama seçimlerde kendileri için  “Mustafa Kemal’in itleri” diyenler ile birlikte olurlar.

Bunlar, Atatürk’ün resmini odasından indiren milletvekillerine ses çıkaramazlar ama Müslümanım diyenlere dilleri pek uzundur.

Ya hu! Allah aşkına!

Güzel yurdumun güzel insanlarını saf ve aptal yerine koymaktan vazgeçin. HÜDAPAR, Cumhur ittifakına katılmadan önce, CHP’si, İYİ partisi, HÜDAPAR’ın kapısını çalmadı mı? Millet İttifakına katılması için teklif götürülmedi mi?

HÜDAPAR size katılsaydı ilerici olacaktı, Cumhur ittifakına katıldığı ve dört milletvekili çıkardığı için gerici öyle mi?

Siz bu söylemlerinizle milletimizin zekâsını devletimizin bekasını hafife aldığınız müddetçe, bu millet size iktidar şansı ver-me-ye-cek-tir.

Size ve sizin gibi düşünen herkese, şu dörtlüğü hediye etmek istiyoruz.

Üç beş dinsiz diyor bana mürteci

Bilmiyorlar ki aslında kendileri gerici,

Kur’an Sünnet kısaca İslam bir inci

Sizsiniz aslında devri bozan mürteci.

 

HABER YORUM: ŞABAN DOĞAN

 

MİRATHABER.COM

SEÇİMLERE GİDERKEN AMAN DİKKAT!

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.