islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5270
EURO
34,9310
ALTIN
2.432,08
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

CUNTACI ÜMİT ÖZDAĞ

CUNTACI ÜMİT ÖZDAĞ
19 Aralık 2023 13:35
A+
A-

Son günlerde hangi taş kaldırılsa altından Ümit Özdağ çıkıyor. Bunun yanısıra Yeni Şafak’ın yayınladığı habere göre, şimdi de Ümit Özdağ’ın adı, Tuzla Piyade Okulu’ndaki cunta heveslisi teğmenlerin WhatsApp yazışmalarında ortaya çıktı. Atatürkçülük maskesi altında devlet büyüklerine hakaretler yağdıran, ayrıca tarikat ve cemaatleri fişleyen bu teğmenler arasında öne çıkan isimler arasında Ümit Özdağ’a olan özel bir güven dikkat çekiyor. Cuntacı teğmenler, kendi aralarında yaptıkları yazışmalarda, “Ümit Özdağ bu işi çözer” ifadesini sıkça kullanıyor.

Teğmen Cuntasında da O Var: Ümit Özdağ’ın Adı Geçti

Tuzla Piyade Okulu’ndaki cunta heveslisi teğmenler, dindar subayları “tarikatçı, gerici” diye fişleyerek kendi aralarında örgütlendiler. WhatsApp yazışmalarına göre, bu teğmenler, Ümit Özdağ’a olan güvenleriyle dikkat çekiyorlar. Üstelik henüz idari bir karar alınmamışken, Ümit Özdağ, “Vatanseverler ihraç edildi” diyerek provokasyona başladı.

Kara Harp Okulu’ndan Tuzla Piyade Okulu’na: Cunta Heveslisi Teğmenlerin Ardında Ümit Özdağ

Gruplaşan cunta heveslisi teğmenler, Kara Harp Okulu’nda başlayan planlarını Tuzla Piyade Okulu’nda organize yapıya dönüştürdüler. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise bu süreçte ön plana çıktı. Özdağ, Atatürkçülük maskesi altında devlet büyüklerine hakaretler yağdıran, tarikat ve cemaatlere karşı düşmanca tavır sergileyen cunta heveslileriyle irtibata geçmeye çalıştığı belirlendi.

TSK’yı Siyasete Çekme Arayışı: Cuntacı Teğmenlerin WhatsApp Planları

WhatsApp yazışmalarında cuntacı teğmenler, TSK içindeki sözde tarikatçıları kamuoyunun gündemine getirmek için gruplarda planlar yaptılar. Hal böyleyken bazı cuntacılar, “Türkçü” savcılarla irtibata geçtiklerini ifade ettiler. Bazıları ise 10 Kasım’da yaşanan olayı sosyal medya ve medya organlarına servis ettiklerini aktarıyor. Cunta heveslileri, babası da darbeci olan ve ırkçı söylemleriyle tanınan Ümit Özdağ’a umut bağlıyor. İşte cunta heveslisi teğmenlerin siyasetçilerle irtibata geçme çabaları:

*A.R.I: Anlatmak istediğim, birileri vasıtası ile bu kamuoyuna taşınmalı, o zaman belki bir sonuç alabiliriz.

*B.: Hangi ortama ne şekilde taşıyacağım önemli, taşımak zor değil.

*A.R.I: Arkadaşlar bence bu iş kanunlarla çözülecek değil, kamuoyu oluşturmamız lazım. Bence bunu iyi yapacak, muhalefete de iletecek kişi Erhan Kaleli’dir… (Zafer Partisi eski genel başkan danışmanı)

*M.A.: Ümit Özdağ bu işi çözer…

Psikolojik Harp Başladı: Ümit Özdağ’ın Açıklamaları ve Provokasyonu

10 Kasım’dan sonra yaşanan olaylar, cuntacı teğmenlerin “irtibat” girişimleri için adım attığı düşüncesi doğuruyor. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, 23 Kasım’da olayı soru önergesi ile TBMM gündemine taşıdı.

“Bu işi çözer”.  Denilen Ümit Özdağ ise bu güveni boşa çıkarmayıp fişlemeci teğmenleri aklamak için psikolojik savaş başlattı. “Teğmen Cuntası” haberinin ardından açıklama yapan Özdağ, her zamanki seviyesiz üslubuyla Yeni Şafak’a saldırdı. Özdağ, fişleme ve baskı sürecini sadece 10 Kasım’da yaşanan “Atatürk resmi takmama” olayı gibi servis ederek cunta heveslilerine destek verdi.

Her Gün Yeni Bir Yalan: Ümit Özdağ’ın Provokasyonu Devam Ediyor

Ümit Özdağ, görüldüğü gibi sosyal medya yalanlarına devam ediyor. Olayla ilgili idari tahkikat devam ediyor. Bununla beraber herhangi bir karar alınmamışken, “vatansever” diye nitelendirdiği 4 teğmen hakkında “ihraç kararı” alındığı yalanını yaydı. Tahkikatı yürüten subaylara baskı kurmaya çalışan Özdağ, diğer taraftan trolleri aracılığıyla konuyu sosyal medyada gündemde tutmaya çalışıyor.

Devran Dönecek Hepinizi Asacağız: Cunta Heveslisi Teğmenlerin Tehditleri

Tuzla Piyade Okulu’nda namaz kılan subayları “tarikatçı-cemaatçi” diye fişleyen, ayrıca koğuşlarını basıp darp eden cunta heveslisi teğmenlerin WhatsApp yazışmalarına Yeni Şafak ulaştı. Özdağ’ın aklamaya çalıştığı cunta heveslileri, yazışmalarda tarikat ve cemaatlere yönelik galiz küfürlerle dikkat çekerken, bununla birlikte devlet büyüklerine ağır hakaretler ve tehditlerde bulunarak Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki olumsuz etkileşimlerini sürdürmeye devam ediyorlar.

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.