islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Darbelerin Anatomisi ve 15 Temmuz (III)

Darbelerin Anatomisi ve 15 Temmuz (III)

15 Temmuz ve İsrail

İsrail devleti, başta İngiltere olmak üzere batılı güçler tarafından, yüzyıl başında Filistin topraklarına yerleştirilmiş işgalci bir güçtür. Bu işgalci güç Ortadoğu’yu kan gölüne çevirmiş, her daim akan kan da Müslüman kanı olmuştur.

Thoder Harzl, cennet mekan II.Abdülhamit Han’dan Filistin topraklarına Yahudilerin yerleştirilmesini istemiş, ancak padişahın basiretli tutumu karşısında buna muvaffak olamamıştır. İçeriden elde ettikleri mason paşalar sayesinde II.Abdülhamit Hanı tahtan indirenler, dönemin dört kilit bakanlığına  Emenuel Karasu gibi Siyonistleri getirmekten de çekinmemişlerdir. Filistin toprakları, 1917 yılında Siyonistlerin planladığı gibi ilkönce İngiltere’nin güdümüne girmiş, 1948 yılında da Filistin topraklarında İsrail devleti resmen kurulmuştur.

İsrail devletinin bayrağına baktığımızda, ortada bulunan siyon yıldızı kuracakları devleti, iki çizgi de Nil ile Fırat’ı sembolize etmektedir. Nil ile Fırat arasında kalan coğrafya, onlar için vaat edilmiş topraklar hükmündedir ve Yahudilerindir. Siyon dağında Hz. Süleyman mabedini yeniden inşa etmek ve bütün dünyayı buradan yönetmek, her Siyonist’in vazgeçilmez rüyasıdır. Siyonistlerin hedefine ulaşmak konusunda, her yolu mübah saymalarını, kendi ırkları haricinde ve özellikle Müslümanları insan dışı ve katledilmesi varlıklar(Goyim,hayvan) olarak görmeleri, Ortadoğuda bugün ki akan kanın neden ve sonuçlarını açıklar mahiyettedir.

Ortadoğuda ABD tarafından her atılan adım, İsrail’in güvenliği içindir. Irakta “kimyasal silah var oraya demokrasi getireceğiz” yalanının arkasına sığınan, Suriye’yi yerle bir eden ülke olarak ABD görülmekle birlikte, aslında bu işleri kurgulayan ve yapan İsrail’in ta kendisidir. Karşılığı olmayan ABD doları dahi, İsrail de basılmaktadır. ABD’nin merkez bankası, yüzyıl başında özelleştirilmiş ve Siyonistlerin eline geçmiştir.

Hülsa İsrail, bölgede uyguladığı sinsi politikalara ile çıbanbaşı olmaya devam etmektedir. 2014 yılında  Mısır’da yapılan darbe dahi İsrail’in güvenliği için yapılmıştır. Öncesin de siyasi kargaşa bahanesiyle insanları sokaklara döken cunta, bunu bahane göstererek darbe yapmıştır. Aynı 12 Eylül 1980 darbesinde bizde yaptıkları gibi… (Mursiye Allah’tan rahmet diliyoruz)

15 Temmuz darbe girişiminin arkasında ABD ve bu ülkeyi yöneten Siyonist güçlerin olduğu, artık gün gibi aşikârdır. Bunu hala kabul etmeyen ve 15 Temmuz’a tiyatro diyenler, Irak’a, Suriye’ye, Mısır’a veya dünyanın başka ülkelerinde ki siyasi ve sosyal çalkantılara tekrar bakmalıdırlar.

Selam, saygı ve muhabbetlerimle…

Şaban DOĞAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.