Gündem

DEMEK Kİ SAĞDUYULU CHP’LİLER DE VARMIŞ!

Kibirli tavırlarıyla dikkat çeken ve her zaman benim dediğim doğru anlayışıyla hareket eden CHP’li Özgür Özel’e kendi partisinin Belediye Başkanından tepki geldi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çok büyük bir alanı etkileyen depremden sonra, CHP’nin oluşturmaya çalıştığı algıyı, yine bir CHP’li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Özgür Özel’e verdiği haklı tepkiyle yıktı.

Hatay‘ın CHP‘li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, deprem bölgesine gelen CHP‘li milletvekili Özgür Özel’“Kalkıp bu kadar büyük bir felaketin üzerine bana merhaba ağabey demeden ‘Seni alanda görmek lazım’ demene ben çok üzülüyorum.” diyerek sitem etti.

Bu sözler karşısında şok olan Özel, “Sen yanlış anlıyorsun, anlamıyorsun” gibi sözler ile olayı kapatmaya çalışmasına rağmen Belediye Başkanı Refik Yılmaz Özel’e tepkisini şöyle sürdürdü:

“Özgür’cüğüm bak beraber milletvekilliği yaptık. Bana moral vereceğine, bana sarılıp ‘Geçmiş olsun kardeşim’ demeni beklerdim yani. Demedin. Birileri doldurdu seni, benim yanıma gönderdi seni.”

HABER YORUM

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve jeoloji uzmanlarının dahi “beklediğimizden daha büyük deprem”  dediği bu depremin, muhalefet tarafından siyasete alet edilmeye çalışılması, esefle izleniyor.

İnsanların böyle bu durumda acıları üzerinden siyasi hesaplar yapmanın yanlışlığını son günlerde fazlasıyla gördük.

Limanda çıkan yangını ilgisiz ve alakasız şekilde “Yangını biz söndürdük” diyen Ekrem İmamoğlu, Hatay Havalimanını  biz onardık diyen Mensur Yavaş, “Erdoğan ile dayanışmama gerek yok” diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, günün bir ve beraber olma günü olduğunu bilmiyorlar mı acaba?

Evet, yanlışlar ve eksikler vardır. Ancak, siyasi çıkar uğruna enkazların başında yapılan açıklamalar ve söylenenler, bu milleti derinden üzmekte ve gönüllerde depremden daha büyük yıkımlara neden olmaktadır.

Yaralar sarıldıktan, acılar bir nebzede olsa hafifledikten sonra oturun ve bütün gördüğünüz eksikleri ve yanlışları kamuoyu ile paylaşın ve yetkililerden de hesabını sorun. Buna kimsenin bir diyeceği yok, olamaz da…

Biz acizane hatırlatmamızı yapalım..

Olmadı CHP! Olmadı Sayın Kılıçdaroğlu! Olmadı Sayın İmamoğlu! Olmadı Sayın yavaş! Olmadı özgür Özel! Olmadı….

Recent Posts

  • Gündem

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor Kasımpaşa Mevlevihanesi: Osmanlı'nın İrfan Yuvâsı, Yeniden İnsan ve İrfan Vakfı ile…

8 saat ago
  • Gündem

SEKÜLER EĞİTM ŞİDDETİ VE SÖMÜRÜYÜ ENGELLEYEMEZ

Okullarımızda öğrenciler ve veliler tarafından öğretmenlere, bazı öğretmenler tarafından da öğrencilere yönelik şiddet giderek tırmanıyor.…

9 saat ago
  • Gündem

Avustralya, Filistin’i Tanımayı Düşünüyor

Avustralya, Filistin'i Tanımayı Düşünüyor: Barış Sürecinin Bir Parçası Olarak Adımlar Atılabilir Avustralya'nın Potansiyel Tanıma Kararı…

9 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU?

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU? Ali Rıza Demircan hocanın…

11 saat ago
  • Gündem

“Vallahi Kaybettin Netenyahu”

Vallahi Kaybettin Netenyahu... Zafer İslam'ın ve Müslümanların! İslam'ın İfadesi: Göç Eden Filistinli Adamın Mesajı Kalpleri…

12 saat ago
  • Makale

“ALLAH KULUNA KÂFİ DEĞİL Mİ?

“Allah kuluna kâfi değil mi?” Zümer Suresi – 36. Ayet Vecihi Hürkuşlar, Selahattin Reşit Alanlar,…

12 saat ago