islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Ebu Ubeyde’den Önemli Açıklamalar

Ebu Ubeyde’den Önemli Açıklamalar
17 Şubat 2024 13:00
A+
A-

Ebu Ubeyde, Aksa Tufanı Harekatı’nın 133. Gününde Değerlendirmelerde Bulundu

Ebu Ubeyde  “Aksa Tufanı Operasyaonu” hakkında önemli açıklamalar yaptı. Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Aksa Tufanı Harekatı’nın 133. gününde yaptığı açıklamalarda, harekatın dünya tarihinde bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Ayrıca işgalin sonunu getirecek önemli bir süreç başlattığını vurguladı.

Mücahitlerin Etkili Direnişi ve Sağladığı Ağır Kayıplar

Ebu Ubeyde, mücahitlerin düşman saflarına yönelik etkili operasyonları ve bunun yanında hassas pusularla sağladığı benzeri görülmemiş ağır kayıpları ön plana çıkardı. Görüntü ve ses kayıtları aracılığıyla, mücahitlerin sahadaki kararlılığını ve özellikle stratejik başarılarını detaylı bir şekilde kamuoyuna aktardı.

Gazze’nin Çeşitli Bölgelerindeki Direnişin Gücü

Mücahitler Gazze’nin kuzey, orta ve güney bölgelerinde faaliyet gösteriyorlar. Çeşitli taktikler ve uygun silahlar kullanıyorlar. Ebu Ubeyde Siyonist saldırılara karşı direnişlerini bu şekilde sürdürdüklerini belirtti. Binlerce mücahidin sürekli alarm halinde olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Gazze’nin savunmasında görev alanların kararlılığını vurguladı.

İsrail Esirleri ve Esirlerin Zorlu Koşulları

Ebu Ubeyde‘nin açıklamalarına göre, İsrailli esirlerin maruz kaldığı zorlu şartlara dikkat çekilerek, Hamas’ın askeri kanadının aylardır İsrailli esirleri koruma ve bakımını sağlama çabalarını sürdürdüğü ve bu süreçte yaşanan zorluklara odaklandığı ifade edildi.

İşte, kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde‘nin açıklamalarından öne çıkanlar:

“Mücahitlerimiz düşman saflarına halkımızın tarihinde benzeri görülmemiş ağır kayıplar verdirdi ve İsrail askerlerini hassas pusulara düşürdü.

Şu ana kadar yayınladığımız görüntüler ve sahneler mücahitlerimizin sahada uyguladıklarının bir parçası olup, bazı sahnelerin yayınını güvenlik nedeniyle ertelemeyi tercih ediyoruz.

Mücahitlerimiz, diğer direniş kuvvetleriyle birlikte ölümcül operasyonlar yürütüyor.

Gazze’nin kuzey, orta ve güneyine yönelik saldırının tüm alanlarında bulunan mücahitlerimiz, İsrail askerleriyle çatışmalarını sürdürüyor. 

Son siyonist askeri Gazze Şeridi’nden ayrılmasına kadar, Siyonist saldırı ve işgaline karşı direnişimiz devam edecektir.

Birçok yerde binlerce Mücahidimiz sürekli alarm halindedir.

Düşman esirleri zor şartlarda yaşıyor, yaşam mücadelesi veriyor, biz de onların canlarını korumaya çalışıyoruz

Düşman ordusu, esirlerini kasten öldürdü ve yaraladı.

Halkımızın menfaati için aylarca esirleri korumaya ve onlara bakmaya çalıştık ve halen bunun için çabalıyoruz.

Düşman esirleri arasındaki kayıplar çok büyük hale geldi.

Direnişin elinde tuttuğu düşman esirlerinin maruz kaldığı tehlikeler konusunda onlarca kez uyardık. Ama düşman liderliği bunu görmezden geldi.”

YOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.