EL-KASSAM “ZİKİM’E” GİRDİ

El Kassam Tugaylarına bağlı ‘Hamas dalgıçlarına ait bir deniz hücresi Zikim‘e girmeyi başardı.

İşgal altındaki Askalan‘ın güneyindeki “Zikim” sahillerine deniz ve kara yoluyla sızmayı başaran Hamas askerlerinin, işgalci askerler ile çatıştığı bildiriliyor.

İbranice Kanal 12 yaptığı yayında, Zikim‘deki işgalcilere seslenerek, Gazze‘den silahlı adamların sızma şüphesi üzerine kendilerini evlerine kapatmaları talimatı verildiğini duyurdu.

İşgalci İsrail rejiminin sözde ordusundan yapılan açıklamada ise, ‘Hamas dalgıçlarına ait bir deniz hücresinin Zikim‘e sızdığı doğrulanarak “10 ila 15 arası Hamas deniz dalgıcı Zikim‘e sızdı.” İfadelerine yer verildi.

 

HABER YORUM

Hamas’ın Askeri kanadı El Kassam Tugaylarının, 7 Ekim günü işgalci İsrail’e karşı başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonundan sonra, bütün dünyada dengeler bir anda değişti.

Sabah kalktığında ne olduğunu anlayamayan Netanyahu’nun ilk işi ABD’yi aramak oldu. Ancak bu olay, İşgalci İsrail devletinin göründüğü ve lanse edildiği gibi güçlü olmadığını ve kağıttan bir kaplan olduğunu bütün dünyaya gösterdi.

Ondan sonra ise ABD’si, İngiltere’si, Fransa’sı, İtalya’sı, katil İsrail’i desteklemek için sıraya girdiler ve böylece medeniyetten ve insanlıktan uzak gerçek yüzlerini de bir kez daha bütün dünyaya göstermiş oldular.

Şu anda ise, “Zulüm ile abad olunamayacağını” bir türlü anlayamayan İsrail’in “Hamas” denilince ayaklarının titrediğini, kara harekatına bir türlü cesaret edemediğini görüyoruz.

MİRATHABER.COM

 

 

View Comments

Recent Posts

  • Gündem

Gazzeli Küçük Kızın Cesur Mesajı

Gazzeli Küçük Kızın Cesur Mesajı: "Meydan Okumak Benim Hayat Sembolüm" Bir Kız Çocuğunun Cesareti Gazze'den…

9 saat ago
  • Gündem

Yahya Sinwar Kimdir?

Yahya Sinwar Biyografisi Yahya Sinwar (Arapça: يحيى السنوار, D.T 1962), Yehya Sinwar olarak da bilinir,…

9 saat ago
  • Gündem

Gazze’de Kıtlık Kabusu: İsrail Sınır Kapılarını Kapattı

Gazze'de Kıtlık Kabusu: İsrail Sınır Kapılarını Kapattı Gazze Şeridi'nde Kıtlık Tehdidi Yeniden Gündemde Gazze Şeridi'ndeki…

10 saat ago
  • VİDEOLAR

FETVA İSTE “Kabir Azabı”

11 saat ago
  • Gündem

BAŞ ÖRTÜLÜ HAKİM LAİKLİĞE AYKIRIDIR

Önce 17 Mayıs 2024 tarihli haberi okuyalım: {Başörtülü Hakimeyi reddetti... Gerekçe Laikliğe aykırılık. Ankara 1'inci…

11 saat ago
  • Gündem

PUT KRAVAT

Odatv yazarlarında Hurrem Elmascı Cumhurbaşkanımızın taktığı son kravatın desenlerini pek beğenmiş ve sırası gelmişken kravatın…

12 saat ago