islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5185
EURO
34,7901
ALTIN
2.419,81
BIST
9.757,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

ELAZIĞ’DA LGBT’YE HAYIR BULUŞMASI

ELAZIĞ’DA LGBT’YE HAYIR BULUŞMASI
20 Aralık 2022 12:39
A+
A-

Elazığ’da LGBT’ye karşı “Büyük aile buluşması” düzenlendi. 21 Sivil toplum kuruluşunun birleşimiyle düzenlenen “Büyük aile buluşması” programı, Kur’an- Kerim tilaveti ile başladı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen program halktan büyük destek alırken, Elazığ Belediye başkan yardımcısı Nazif Bilginoğlu, dernek başkanları ve üyeleri başta olmak üzere kalabalık bir topluluğun bu buluşmaya destek verdiği de gözlerden kaçmadı.

Gösteride Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, “Küresel oyunlara dur demek için meydanlarda olduklarını” belirterek şunları söyledi:

“Çocuklarımıza, gençlerimize yönelik LGBT propaganda ve dayatmasına dur denilmesi için bir araya geldik. Rehavetin farkında mıyız, LGBT propaganda ve dayatması her yerde. Dijital platformlarda eşcinsellik yapılmayan içerik neredeyse yok. Sosyal medyada LGBT içerikleri teşvik ediliyor. Bizlerin aile hassasiyet sansürleniyor, sanat dünyasında spor dünyasında eş cinsellik propagandası üzerinden prim yapanlardan geçilmiyor. İnsanın tabiatını aile düzeninden bozmaya yönelik bu küresel oyuna ve dayatmalara dur demek için buradayız”

Elazığ’da düzenlenen “Büyük Aile buluşmasına” katılan STK Platformu Dönem Sözcüsü Zafer Aksuoğlu’da “Sessiz Durmamız Ve Mücadele Etmememiz Düşünülemez” diyerek LGBT ahlaksızlığına karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini ifade etti.

HABER YORUM

LGBT denilen ahlaksızlığın bütün dünyada yayılması için uğraşan bir lobi faaliyetinin olduğunu artık herkes biliyor. Unutmayalım ki LGBT şeytani küresel bir projedir.

Cinsel tercih ve cinsel özgürlük adı altında çocukların ve gençlerin bilinçaltına sübliminal mesajlar ile hükmetmek için her şer yolu deneyen bu ahlaksız yapı, insan neslinin geleceğiyle oynamaktadır.

Yüce rabbimizin kâinata koyduğu muhteşem dengeyi ifsat etmek için elinden geleni yapan LGBT denen sapkınlığın, ipliği bir bir pazara çıkıyor ve ülkeler İstanbul sözleşmesinden ayrıldıklarını beyan ediyorlar.

Ancak dünyada büyük bir proje olan LGBT lobileri de boş durmuyor ve sapıklıklarını yaymak için şeytanca yollar buluyorlar. Bizlere düşen görev ise, LUT KAVMİNİN helak olmasına sebep olan bu sapıklığa prim vermemek ve evlatlarımızı manevi değerlerimiz doğrultusunda yetiştirmek.

Dileğimiz “Büyük aile buluşması” toplantılarının ülkemizde halka halka yayılması insanlarımızın bu konuda bilinçlenmesi.

Bizler, her zaman olduğu gibi bu konuda da yüce rabbimizin emrine kulak verelim:

 “Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz.” (Araf suresi 81)

https://www.kuranikerimmeali.net/araf-suresi/81-ayet/turkce-meali

 

 

ETİKETLER: Manşet