islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5160
EURO
34,8257
ALTIN
2.426,37
BIST
9.689,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Engelli milletvekili intihara teşebbüs eden vatandaşı ikna etti

Engelli milletvekili intihara teşebbüs eden vatandaşı ikna etti
30 Eylül 2017 10:04
A+
A-

İntihar etmeye çalışan 35 yaşındaki Berker Filizsoy, tesadüfen aracıyla olay yerinden geçen AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun tarafından ikna edildi.

Bursa Setbaşı Köprüsü’ne çıkarak, intihar girişimde bulunan Berker Filizsoy’u, evine giden AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, aracından inerek, ikna etmeye çalıştı. Bunalıma girdiğini ifade eden Filizsoy, “Annem, babam olmadığı için yaşamak istemiyorum. Benim evim bile yok. Sokaklarda kalıyorum. Ama polisler de yanlış anlıyor. Allah var. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Tekerlekli sandalyesi ile Filizsoy’un yanına giden ve kısa sürede ikna eden AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun,“Bazen insanlar psikolojik bunalıma giriyorlar. Ben de buradan arabamla geçiyordum. Görünce dayanamadım. Biraz kendisi ile konuştuk. Devlet olarak üzerimize ne düşerse yapacağız, kendisine destek olacağız” dedi.

İntihara teşebbüs eden Berker Filizsoy,polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.