islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5379
EURO
34,9850
ALTIN
2.429,46
BIST
9.805,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Erdoğan’dan Küfürbaz Lütfü’ye Sert Tepki

Erdoğan’dan Küfürbaz Lütfü’ye Sert Tepki

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Şehit Ailesine Küfür Eden Lütfü Türkkan’a Ateş Püskürdü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailesine küfür eden İYİ Partili Lütfü Türkkan’a cevap vererek çarşamba gününü işaret etti.

Son dakika gelen bilgilere göre, Bingöl’de şehit ailesine küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaşanan skandal olaydan sonra görevden alındı. Türkiye’nin her kesiminden tepki alan Lütfü Türkkan’a bir tepkide Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba gününü işaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailesine küfreden İYİ Partili Lütfü Türkkan’a cevap verdi ve Çarşamba gününü vurguladı.

Edinilen bilgilere göre Bingöl’de şehit ailesine küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan yaşanan skandal olay sebebiyle görevinden alındı. Olay sonrası Türkiye’de birçok kesimden tepki alan Lütfü Türkkan’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Çarşamba gününe işaret etti.

BAŞKAN ERDOĞAN ŞEHİT AİLESİ İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Skandal olay sonrasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 1997 senesinde Bingöl’ün Gözer Yaylasında şehit edilen İsa Gümren’in ağabeyini ziyaret etti. Ömer Çelik konu hakkında şehit ailesine her türlü desteği vereceklerini açıklayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı şehidin abisi Ali Gümren’le telefon yoluyla görüştürdü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GEREKEN NEYSE YAPACAĞIZ

Recep Tayyip Erdoğan, şehidin ağabeyiyle görüşerek şehit ailesine destek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon görüşmesinde şunları söyledi, “Ahmet Bey öncelikle ben bu namus fukarası adama her yerde gerekeni söyledim. Bugün Boşnak dernekleriyle bir toplantım vardı. Orada da yine bütün o derneklerin başkanlarına söyledim. Tabi arkadaşlarım da gerekenleri söylüyorlar. Ancak çarşamba günü benim grup toplantım var. Orada zaten tepeden tırnağa bunlara ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim şehitlerimize, şehitlerimizin bacılarına bunlar en ufak bir hakarette bulunamazlar, bunların alnını karışlarız. Gereken de ne ise bunları zaten sonuna kadar yapacağız. Bundan geri adım atmamız mümkün değil. Bu adamın bu parlamentonun içerisinde yeri olamaz.”

NELER OLDU?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan şehit yakınına küfür etmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bingöl gezisi esnasında esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmişti. Meral Akşener geçtiğimiz günlerde “Burası Kürdistan” ve “Sayın Öcalan” gibi skandallara da yol açan Meral Akşener Bingöl’de bir skandala daha neden oldu. Meral Akşener’in ziyareti esnasında HDP ile yakın ilişkileri olduğu bilinen Lütfü Türkkan’a bir şehit yakını tepki göstermişti. Lütfü Türkkan ise çok terbiyesizce bir karşılıkla şu sözlerle yanıt verdi; “Senin bacını s…”

LÜTFÜ TÜRKKAN NE DEDİ?

Meral Akşener esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken İYİ Partinin HDP ile yakın ilişkilerde bulunduğunu ve bundan rahatsızlık duyduğunu belirten şehit yakını bu düşüncesini Türkkan’a da ifade etti. Şehit yakınını bir süre dinleyen Lütfü Türkkan bu terbiyesiz sözleri sarf etti: “Senin bacını s…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.