islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Terör destekçileri Türkiye Barolar Birliği Yönetiminde

Terör destekçileri Türkiye Barolar Birliği Yönetiminde
11 Aralık 2021 10:01
A+
A-

Terör destekçileri Türkiye Barolar Birliği Yönetiminde
Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) yeni yönetimine terör örgütleriyle iç içe olan isimlerin yer alması dikkatleri üzerine çekti. Başkan Erinç Sağkan’ın ekibindeki Attila Çelik FETÖ’cülerin avukatı, Turgay Hınız FETÖ destekçisi. Abdülbaki Çelebi ve Ali Bayram PKK gösterilerinde boy göstermiş. Veli Küçük DHKP-C yandaşı, Fedayi Doğruyol ise aynı terör örgütünün avukatı.

Daha önce DHKP-C’li teröristlere destek açıklamalarında bulunan, dinin değerleri hedef alan açıklamalarıyla tanınan Türkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı Erinç Sağkan, kendine DHKP-C, FETÖ ve PKK’ya yakın isimlerden bir yönetim kurdu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sağkan’ın ekibindeki Attila Çelik FETÖ’cü teröristlerin avukatı olarak tanınırken, Turgay Hınız geçmiş yıllarda FETÖ’cü ünlü isimlerin Türkiye’yi hedef alan tweetlerini paylaştı.

PKK’NIN ORGANİZE ETTİĞİ PROTESTOLARDA YER ALMIŞ
Ayrıca FETÖ operasyonlarında yapılan gözaltıları da yine sosyal medya hesabından eleştirdi. Ekipte yer alan Muş eski Baro Başkanı Abdülbaki Çelebi ise terör örgütü ile ilişkileri nedeniyle kapatılan DTP ve DEHAP’ta aktif olarak yer aldı, PKK tarafından organize edilen eylem ve protestolarda yer aldı. Yine a takımındaki avukat Ali Bayram da benzer gösteri ve protestolarda büyük çoşkuyla gövde gösterisi yaptı

DHKP-C’li TERÖRİSTİ SAVUNDU

Adana eski Baro Başkanı olan ve Sağkan’ın kadrosunda yer bulan Veli Küçük ise sözde ölüm orucu sonrasında hayatını kaybeden DHKP-C’li terörist Ebru Timtik’i destekleyen sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

CHP’nin Ankara teşkilatında görev alan Avukat Mahmut Karatekin PKK’lıların avukatı olarak tanınırken Ali Artuk, HDP organizesinde düzenlenen etkinliklerde boy gösterdi. Yalova eski Baro Başkanı Fedayi Doğruyol da DHKP-C’li Timtik’in savunucuları arasında yer alırken, Ercan Demir de geçmişte teröristlerin avukatlığını yapan isim olarak biliniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.