islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3854
EURO
34,5547
ALTIN
2.382,31
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

ERTUĞRUL ÖZKÖK’ÜN SİNSİ AMACI

ERTUĞRUL ÖZKÖK’ÜN SİNSİ AMACI
13 Nisan 2024 09:00
A+
A-

Ertuğrul Özkök’ü tarafsız bir adam sanmayın. Müşahedelerimize dayanarak onun İslam ve Müslümanlar söz  konusu olduğunda tarafsız değil, karşıt taraf  olduğunu biliriz. Bir ayağı kabir çukurunda olan ve seksenine yaklaşan bu adamın 06 Nisan 2024 tarihli yazısından, amacını kamufle eder sinsiliğin gösterir bir bölümü aktaralım:

[ SAYIN CUMHURBAŞKANI SİZ GAZZE DEYİNCE VATANDAŞ NE ANLIYOR HİÇ SORDUNUZ MU?

Cumhurbaşkanı seçim sonrasında AKP’lilere yaptığı konuşmada “En haklı olduğumuz Gazze konusunu bile halka anlatamadık” demiş.

Hadi açık konuşalım…

Önce şu konuda anlaşalım.

Gazze’de niye haklıyız?

Orada yaşanan insanlık dramından dolayı mı?

Yoksa bütün Müslüman aleminde yok olup gitmiş İhvan’ın son kalesini korumak için mi?

Samimi cevap verelim.

Bilelim ki o Rabia işareti durdukça insanlar bunu “Mücahid Hamas’a” destek olarak algılayacaktır.

O yüzden siz her Gazze dediğinize, vatandaşın aklına oradaki insanlık dramı, trajedisi değil, Suriye’den gelen 5 milyon göçmen geliyor.

Yani dış politikamızdaki en tarihi hatanın sonucunu hatırlıyor…

O 5 milyon göçmeni hatırladıkça da, içine Gazze’den de gelecek 1-2 milyon yeni göçmen geliyor.

NİYE HAKLAYIZ?

Gazze’de haklıyız. Çükü İsrail dört yüz yıl yönettiğimiz Kudüs ve çevresinde özellikle Gazze’de  varlık mücadelesi veren Gazzeliler üzerinde katliam yapmış, 33 000 insanımızı öldürmüştür. Dünyayı karşısına alarak yaptığı bu katliama da devam etmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  katliamı sözle lanetlemiş. Ama fiili olarak  bekleneni asgari düzeyde olsun yap (a) madığı için  milletimiz kendisini dinlemiş. Fakat mazur görmemiş ve sandıkta kınamıştır.

Milletimizin ve Türkiye yönetiminin Gazze’de İsrail karşıtlığının  İhvan ile hiç bir ilgisi yoktur. Olsa bile bunda yadırganacak bir şey de yoktur.

İhvan İslam dünyasının en düzeyli insanlarını oluşturur. Mücadelesini fikirsel planda bilimsel metodlarla ve İslami ruhla yapmaktadır. İslam dünyasında yok olup gitmiş de değildir.

İHVAN DÜZEYLİ MÜSLÜMANLARDAN OLUŞUR

Cumhuriyetimizin ilk yıllarında Batıcı kadrolara karşı koyan mücadeleci insanlara yapılan zulümlerin benzeri Mısır’da İhvan’a karşı yapılmaktadır.

Seçimle iş başına gelen İHVAN  Mısır’da İsrail-Amerika birlikteliğinin  Sisi’ye yaptırdığı darbeyle vurulup, önderlerinin bir kısmı hukuk zulmüyle şehit edilmiştir. Aynı plan Gazze’de seçimleri kazanan  Hamas’a karşı uygulanmış yani 2007’de Hamas hükümeti Amerika ve Batılı ülkelerin baskılarıyla düşürülmüş ve Gazze İsrail tarafından ablukaya alınmıştır.

YAZARIN SİNSİLİĞİ

İhvana karşı olanlar yalnızca İslam’a değil demokrasiye de karşı olan Ertuğrul Özkök gibilerdir.

Sinsiliğe bakın. Yazarın örtülü amacı İsrail-Amerika’nın Gazzelileri Gazze’den sürme politikasına hizmet etmektir. Milletimizin aklına Gazze’den gelebilecek 1-2  milyon göçmen gelmemiştir. Böyle bir ihtimal  Türkiye, Mısır ve Suudi Arabistan yönetimlerinin gündemine getirilmiş olabilir ama bu oyun Hamas direnişi ile  inşallah bozulmuştur.

Ertuğrul Özkök gibiler inançsızlıkları ve çıkarlarının gereğini yaparlar. Bize de açığa çıkarmak düşüyor.

MİRATHABER.COM -YOUTUBE-

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.