islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,2466
EURO
34,7004
ALTIN
2.400,33
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Eşcinselliği Dolaylı Olarak Biz de Onaylamıyor muyuz?

Eşcinselliği Dolaylı Olarak Biz de Onaylamıyor muyuz?

Bir önceki yazı başlığım, “Biz İlahiyatçılar ve Diyanet Görevlileri Ne İşe Yararız?” şeklindeydi. Alın size bir başlık daha. Bilgili ve bilinçlilerimiz bu tür başlıkları yadırgamıyorlar da, yadırgayıp bizi aşırılıkla suçlayanlar da var. Ne yapalım insan malzememiz budur.

https://youtu.be/ap0RG2QpPDU

NETFLIX’ten Şikayetimiz

İmam hatip neslinden olup öğretmenliği sonrasında Kadir Topbaş kardeşimize danışmanlık da yapmış olan 70’lik Recep Çalık kardeşimden –bana da göndermiş olduğu- bir mail aldım. Değerlendirmeye geçmeden size de duyurmuş olayım:

“ Değerli komşular

NETFLIX isimli televizyon kanalı Ramazan ayının başlangıcı olan 24 Nisan’dan itibaren “ AŞK 101” adlı lutiliği / eşcinselliği reklam eden ve başoyuncusunun ismi de OSMAN olan bir diziye başlayacaktır.

Hz. Lut kavminin helâkine sebep olan bu ahlaksızlığı, İslam’ın haya ve edep abidesi olan Halifesi Hz. OSMAN’ın ismini de baş roldeki ahlaksıza vererek Müslümanlara dolayısıyla mukaddes dinimize hakareti gençlerimize aşılamaya çalışacaklardır. Lütfen duyarlı olalım. RTK ALO 187 ye telefon ederek dizinin yayınlanmamasını isteyelim. Duyarlılığınız için teşekkürler.”

Recep Çalık kardeşimizden Allah razı olsun. Hassasiyet göstermiş ve bu yazıyı yazmamıza da vesile olmuştur. Ancak konu  bu kadar basit değil.

Vazifelerimizi yapmıyor, neticeler doğuracak sebepleri önemsemiyor ve kendi duyarsızlıklarımızı görmüyor, ama başkalarını engelleyerek yola getirmek istiyoruz. Bu yol değildir.

AB’yi Onaylamak Eşcinselliği Onaylamaktı

  1. İslâmî ve de millî onurumuzu yitirdiğimiz için yarım asrı aşkındır kapısında bekletildiğimiz AB’ yi onaylamak eşcinselliği onaylamaktı.

Bunu defalarca dile getirdik.

https://youtu.be/D4Qfl6kvj5I

İngiltere, Fransa, İtalya, Belçika ve Hollanda gibi pek çok AB ülkesinde yalnızca eşcinsellik değil, eşcinsel evlilikler de yasal. AB’den onay alamayız diye LGBT’nin yürüyüşler düzenlemesine bile karşı çık(a)mıyor, izin veriyoruz. Eşcinsellik, dizi filmlerimizde de görülmeye başlandı. Bilinen eşcinseller görsel medyada kabul görüyor ve program yapıyr. Katıldığım Ülke Tv’deki bir programda bile, insan hakları ve tıp etiği bağlamında eşcinsellik propagandasının yapıldığına tanık oldum.

Eşcinsellik doğal iğrençliği yanı sıra açık haram olan bir fiildir.

  • Soralım, biz milletimizin gençlerine eşcinselliğin haramlığı ve zararlarını öğretiyor muyuz?

Milli eğitimde böyle bir müfredat var mı? Materyalist ve deist temeller üzerine yani Allah’a ortak koşma zeminine oturtulmuş eğitim sistemimizi geçtik.

Diyanetin bir asırlık geçmişinde bir eşcinsellik hutbesi okutulmuş mudur? Bir Kürsü dersi yapılmış mıdır? İlahiyat ve Tıp fakültelerimizde bir doktora tezi hazırlanmış mıdır?

 Dr. Gülsen Ataseven kardeşimizin yürek sızısıyla ricası üzerine ayaklanıp Vakfımız ARDEV olarak destekleme kararını almamıza rağmen eşcinselliği doktora tezi olarak alacak öğrenci de, akademisyen hoca da bulamadık.

(Buradan bu çağrımı pekiştirmiş olayım.)

Eşcinselliğin haramlığını bilmeyen mi var, denilemez. Hem de çok var. Eşime gelen 50 yaşında  torun sahibi örtülü bir kadın, “adet halinde ilişkiye girmenin haram olduğunu” bilmediğini itiraf etiğinde ben de dona kalmıştım.

Eşcinselliğin Haramlığını Kim Öğretecek

  • Allah’ın 11 Kur’an sûresinde, 11 tür yerici ifadeyle takbih ettiği ve inkârcı faillerini, ülkelerini altüst ederek cezalandırdığını açıkladığı eşcinselliğin haramlığını gençlerimize kim öğretecek? Bunca ilahiyatçılarımız, müftülerimiz-vaizlerimiz varken İtalya’dan; eşcinselliğe batmış Vatikan’dan öğretici mi ithal edeceğiz?

Eşcinsellikle Mücadeleyi de Recep Tayyip Beyden mi Bekliyoruz?

Kültürel alanda muhalefet bile olamadık ama olsun, 18 yıldır siyaseten iktidardayız ya, eşcinsellikle mücadeleyi  de Recep Tayyip Bey kardeşimizden bekleyebiliriz!

Zerre kadar şüphe etmiyorum; Recep Tayyip Bey, takip edeceği bir emir verse, Diyanet eşcinsellik konusunda hutbeler hazırlar. YÖK de devreye girer, İlahiyat ve Tıp Fakültelerimizde yüksek lisans ve doktora tezleri hazırlatılır. TRT, ATV, Kanal 7 ve benzeri kanallarımızda eşcinsellik karşıtı filmler bulunur ve yayınlanır.

Maddî ve manevî konumlarımızı, siyasetin belirlediğine inandığımız için siyasî liderlerin buyruğunu Allah’ın buyrukları üzerine çıkardık. Düşünüyorum da, günahların en azîmi olan Allah’a ortak koşmak bundan başka nedir ki?

Aldığımız Kahredici Mail

Bundan bir süre önce, genç bir eşcinselden bir mail almıştım. Almanya’da İslâmî çalışmalar yapan yarı siyasî ünlü bir sivil örgütün başkanlığını yapan bir babanın oğlu, tarikat bağlısı bir ailenin de damadı olduğunu açıklayan gencimiz, babasının kafasına silah dayayarak “çevremden yıkıl git, beni evlat katili etme “dediğini naklederek, kendisine yardımcı olmamı istemişti.

İslâm’ öğrenip öğretmek ve yaşayıp yaşatmak için oy ve maaşlar aldığımız siyaset, diyanet ve ilahiyat camiası olarak duyarsızlığımıza devam edelim. Medyamızda, evlerimizi istila eden modern eşkıyanın payıdarlığını ilan eden dizilere, masum! Hint dizilerine, bitmez tükenmez spor programlarına ve cinsel haramları konu ettiği ve alenen eleştirdiği için Ali Rıza Demircan’ı yermeye devam edelim.

Nasıl olsa çok yakında çocuklarımız ve torunlarımızdan sevicilik dahil özgür cinselliği savunanlarla karşılaştığımızda, devam ettirdiğimiz gafletimizden uyanacağız. Uyanacağız da, İslâm’ın hayatımızı yönlendiren inanç, eğitim, hukuk ve ekonomik yasalarının dışlanmasına alıştırıldığımız gibi eşcinselliğe de alıştırılmaktan korkarım.

https://youtu.be/E8tIDX6mk70

Önlemeye Çalışmak Öylemi?

Recep Çalık Kardeşim! NETFLIX’i, RTÜK aracılıyla engellemeye çalışmak öyle mi? Siz engellemeye çalışın.

Daha çok şerlere onay verme şeklinde ki günahlarımızla kendi ellerimizle davet ettiğimiz şu  koronavirüs günlerimizde, şifreli ve paralı olduğu için, RTÜK’ün de üzerinde etkili olamayacağı NETFLIX’e, kendimi güldürmeye hiç de niyetli değilim.

Habîs dizi, din istirmacısı  siyasilerimize, ilahiyatçılarımıza, din görevlilerimize,  kanallarımıza ve de cümlemize Ramazan  armağanı! olsun. Daha fazlasına da müstahakız.

Ali Rıza DEMİRCAN

Not: Eşcinsellikle ilgili videolarımızı bu makale içine yerleştirdik. Diğer makalelerimiz ve videolarımız için  bak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.