islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Esk Dihniden Dindarlara Tariz

Esk Dihniden Dindarlara Tariz

sermaye birikimini dincilkte sağlayan Levent Gültekin, sermayenin keyfini Laik seküler camiada sürdürmeye karar verdikten sonra müslümanlara sıklıkla çemkirmeye başladı. Son olarak Başörtülüleri hedefine koydu

k.

event Gültekin’den Skandal Açıklama: Başörtülüler Ülkeden Özür Dilemeli
Katıldığı Halk TV canlı yayınında konuşan Levent Gültekin’in başörtülüleri hedef alan çıkışı büyük bir tepkiye yol açtı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz senelerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi kadrosundan atılan işçiler ve bu zamana kadar yapılanlara yönelik helalleşme mesajı vermişti. Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması dikkatleri ona çevirdi. İşten çıkarılan çalışanlar ile helalleşip helalleşmeyeceği merak ediliyordu. Konuya ilişkin Levent Gültekin, Halk TV ‘de açıklamalarda bulundu. Katıldığı Halk TV canlı yayınında konuşan Levent Gültekin’in başörtülüleri hedefe koyan skandal çıkışı büyük tepki aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” konuşmasına değinen Gültekin, başörtülülerin ülkeden özür dilemesi gerektiğini söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘helalleşme’ açıklamasıyla ilgili görüşlerini belirten Levent Gültekin, kullandığı skandal ifadelerle başörtü takanları hedef aldı. Kılıçdaroğlu sosyal medyadaki paylaşımında, ‘Helalleşmek geçmişi değiştirmez ama geleceğimizi kurtarır. Geçmişte partimizin de hataları oldu; helalleşme yolculuğuna çıkma kararı aldım’ ifadelerini kullandı. Bu sözlerle ilgili katıldığı Halk TV canlı yayınında konuşan Levent Gültekin’in skandal sözleri gündem oldu.
BAŞÖRTÜLÜLER ÖZÜR DİLEMELİ
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımında ifade ettiği bu zamana kadar olan sürece ilişkin helalleşme açıklaması Halk TV canlı yayınına katılan Levent Gültekin’in de gündemindeydi. Konu ile ilgili Kılıçdaroğlu’nu savunan Güntekin skandal açıklamalara imza attı. Halk TV canlı yayınında söz konusu çıkışı değerlendiren Levent Gültekin, verdiği örnekle başörtülü vatandaşları hedef tahtasına koydu. Gültekin Kılıçdaroğlu’nun Kürtlerden, Alevilerden veya başörtülerden özür dilemesinin asıl mesele olmadığını söyledi. Gültekin “Başörtülülerden ne kadar özür dilenmesi gerekiyorsa, başörtülülerin de ülkeden özür dilemesi gerekiyor. Onların oylarıyla insanların hayatı mahvoldu. Çünkü onların oylarıyla ülke yedi yıldır yıkıma sürükleniyor, milyonlarca insanın hayatı mahvoldu. Onların oylarıyla yüz binlerce insan KHK ile açlığa mahkum edildi. Demokrasinin adaletin felsefesi yerle bir edildi.” diyerek sözlerini sürdürdü.
CHP USULÜ HELALLEŞME
Gültekin’in bu açıklamaları kısa sürede büyük tepki toplarken, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan da Gültekin’e tepki gösterenler arasında bulunuyor. Özalan, “CHP kanalı Halk Tv’de, yıllarca haksızlığa uğrayan başörtülü vatandaşlarımıza ‘ülkeden özür dileyin.’ çağrısı yapıyorlar. CHP usulü helalleşme!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.