Gündem

Fondaş Gazeteciler İmamoğlu’nu Yağlama Sırasına Girdi

Batı ve haçlı dünyasından fonlanan medyalarda çalışan kimi eski milettvekili sözde gazetecilerin dün yine dışarıdan fonlanan bir tv kanalında ağırladıkları İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na şirin gözükmek için birbirleriyle inanılmaz bir yarışa girdiler.

Fondaş gazetecilerin tamamının İmamoğlu’na şirin gözükme çalışmaları, ekran başındaki izleyicileri dakikalarca güldürdü.

Tamamının fondaş kurumlarda çalışmasına ve bazılarının da CHP’den milletvekili olmalarına rağmen “tarafsız”lık iddialarında bulunmaları izleyicileri daha da güldürdü.

Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz adlı gazeteci kimliğini kullanan şahısların programa çıkardıkları Ekrem İmamoğlu’na yağ çekme yarışına girmeleri, bazı izleyicilerde mida bulantısına ve kusmalarına da sebep oldukları öğrenildi.

Sosyal medyada yaşadıkları mide bulantısı, iğrenme ve kusmaları ifade eden izleyiciler, duygularını attıkları twitlerle de dile getirdiler.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: “YALAKADAN GAZETECİ OLMAZ”

CHP eski milletvekili Barış Yarkada, CHP medyası kalemşörü Gürkan Hacır ve artık bütün kamuoyu tarafından CHP militanı olarak bilinen İsmail Saymaz’ın dün geceki halleri yine kendilerinden sorumlu genel müdür Kemal Kılıçtaroğlu’nun bir sözünü hatırlattı.

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşmasında kendisinden beklenmedik bir söz sarf etmiş, yalaka, şahsiyetsiz ve kişiliksiz gazeteciler için şu sözleri söylemişti: “Yalakadan gazeteci olamaz.”

“YALAKA DEĞİL SIVAMACI BUNLAR”

Fondaş ve aynı zamanda CHP militanı olar üçlünün televizyonda yaptıkları ve gazetecilik tarihinin utanç verici bir sayfası olan programla ilgili Sosyal medyada çok farklı kelimelerle bu mide bulandırıcı durum, “sıvama” olarak değerlendirildi.

Recent Posts

  • Makale

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU

SENİ BUGÜN BAŞKA SEVİYORUM AMA SEN HANGİ GÜN İSTERSEN OKU Ben senin sevgili kaderinin neresiyim?…

13 saat ago
  • Makale

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ

AHLÂK İSLAMÎ KURALLARDIR AHLÂKSIZ KİŞİ DİNDAR OLAMAZ! Yüksek mahkeme üyelerinden genç bir dostumuz sohbetimiz sırasında…

14 saat ago
  • Makale

KAYBETTİĞİMİZ GEÇMİŞİN FARKINDA MIYIZ?

Ülkemizde inançsız bir kesim Cumhuriyetin kuruluşundan buyana Osmanlı’ya azgın bir düşmanlık duygusuyla saldırmaktadır. Bunun neden…

15 saat ago
  • Gündem

Almanya’da Filistin Destekçisi Yasemin Acar’ın Dramı

Almanya'da Filistin Destekçisi Yasemin Acar'ın Dramı: Polisin Şiddeti ve Haksızlık Almanya'nın başkenti Berlin'de, Filistin'e destek…

1 gün ago
  • Gündem

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler

Namaz Kılan Öğrencilerin Etrafında Etten Duvar Ördüler Gazze Protestolarında Birleşen Kalpler ABD'deki üniversitelerde, Gazze'deki zulme…

1 gün ago
  • Gündem

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti

Yahudi Öğrenciler Filistin İçin Dua Etti İnsanlık İçin Birleşen Sesler Washington, ABD - George Washington…

1 gün ago