islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
ALTIN
2.326,20
BIST
9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Fondaş Gazeteciler İmamoğlu’nu Yağlama Sırasına Girdi

Fondaş Gazeteciler İmamoğlu’nu Yağlama Sırasına Girdi

Batı ve haçlı dünyasından fonlanan medyalarda çalışan kimi eski milettvekili sözde gazetecilerin dün yine dışarıdan fonlanan bir tv kanalında ağırladıkları İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na şirin gözükmek için birbirleriyle inanılmaz bir yarışa girdiler.

Fondaş gazetecilerin tamamının İmamoğlu’na şirin gözükme çalışmaları, ekran başındaki izleyicileri dakikalarca güldürdü.

Tamamının fondaş kurumlarda çalışmasına ve bazılarının da CHP’den milletvekili olmalarına rağmen “tarafsız”lık iddialarında bulunmaları izleyicileri daha da güldürdü.

Gürkan Hacır, Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz adlı gazeteci kimliğini kullanan şahısların programa çıkardıkları Ekrem İmamoğlu’na yağ çekme yarışına girmeleri, bazı izleyicilerde mida bulantısına ve kusmalarına da sebep oldukları öğrenildi.

Sosyal medyada yaşadıkları mide bulantısı, iğrenme ve kusmaları ifade eden izleyiciler, duygularını attıkları twitlerle de dile getirdiler.

KEMAL KILIÇDAROĞLU: “YALAKADAN GAZETECİ OLMAZ”

CHP eski milletvekili Barış Yarkada, CHP medyası kalemşörü Gürkan Hacır ve artık bütün kamuoyu tarafından CHP militanı olarak bilinen İsmail Saymaz’ın dün geceki halleri yine kendilerinden sorumlu genel müdür Kemal Kılıçtaroğlu’nun bir sözünü hatırlattı.

CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir konuşmasında kendisinden beklenmedik bir söz sarf etmiş, yalaka, şahsiyetsiz ve kişiliksiz gazeteciler için şu sözleri söylemişti: “Yalakadan gazeteci olamaz.”

“YALAKA DEĞİL SIVAMACI BUNLAR”

Fondaş ve aynı zamanda CHP militanı olar üçlünün televizyonda yaptıkları ve gazetecilik tarihinin utanç verici bir sayfası olan programla ilgili Sosyal medyada çok farklı kelimelerle bu mide bulandırıcı durum, “sıvama” olarak değerlendirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.