islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3784
EURO
34,7289
ALTIN
2.433,87
BIST
10.056,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

GALATASARAYLI YILDIZ SACHA BOEY SECCADESİNİ YANINDAN AYIRMIYOR

GALATASARAYLI YILDIZ SACHA BOEY SECCADESİNİ YANINDAN AYIRMIYOR
31 Ağustos 2023 12:00
A+
A-

Geçen yıl Müslüman olan Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey, Şampiyonlar Ligi maçı sonrası stadyumdan ayrılırken elinde seccade ile görüntülendi.

Galatasaray‘ın Şampiyonlar Ligi play-off turunda sahasında Molde‘yi mağlup ederek adını gruplara yazdırdığı maçtan sonra sarı-kırmızılı futbolcu Sacha Boey‘un elinde seccade olan görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

22 yaşında olan Kamerun asıllı olan Fransız yıldızın, karşılaşmanın ardından RAMS Park‘tan ayrılırken yanında seccadesinin olması, futbolcunun namaz ibadetine verdiği değer ve önemin göstergesi olarak değerlendirildi.

HABER YORUM

Namaz Müslümanın şiarıdır.

Namaz, Müslümanın olmazsa olmazıdır…

Namaz, gönüllerin huzur ve mutluluk kaynağıdır…

Namaz, sosyal hayatımızı tanzim eden, çalışma hayatımızda bizlere başarıların anahtarı konumunda muhteşem bir ibadettir.

Darısı, Müslümanım dediği halde namaz kılmaktan imtina eden bizim futbolcularımızın başına…

“Sabredin ve namaz kılarak Allah’tan yardım isteyin. Doğrusu, namaz, kalbinde Allah korkusu olmayan kişilere ağır gelir.” (Bakara 46)

MİRATHABER.COM 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.