Gündem

GAMZE ÖZÇELİK HAYRİ HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Oyunculuğu bıraktıktan sonra “Umuda koşanlar” derneğini kuran Gamze Özçelik, derneğinin adı gibi, hayır ve hizmetlerde koşmaya devam ediyor.  Gamze Özçelik’in sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, herkesi duygulandırdı.

“Umuda Koşanlar Derneği” çatısı altında Özçelik, Afrika‘da yer alan Gana‘da sayısız insanın dünyasını, Katarakt ameliyatı yaptırarak aydınlattı. Gamze Özçelik, bu güzel haberi sosyal medya hesabından “Düzenli olarak devam eden katarakt ameliyatlarımızı bu sefer Gana’nın kuzeyinde ve başkente yaklaşık 15 saat mesafede bulunan Yendi şehrinde gerçekleştirdik.” Mesajı ile duyurdu.

“Ameliyatlarımız her ay düzenli olarak devam ediyor” diyen Özçelik, bu çalışmalarıyla göz doldururken, diğer taraftan da insanların hayır duasını almaya devam ediyor.

Müslüman nüfusun yoğunlukta olduğu bu bölgede son olarak gözleri açılan 301 kişi ile birlikte toplam sayı 1287’ye ulaşmış durumda.

Dünyanın birçok yerine ulaşmaya çalışan “Umuda Koşanlar Derneği” aynı zamanda muhtaç insanlara gıda yardımı, öğrencilere burs ve su kuyusu açma gibi faaliyetlerde de bulunmakta.

Özçelik Ayrıca, son yapılan katarakt ameliyatlarının Gana’nın kuzeyinde ve başkente yaklaşık 15 saat mesafede bulunan Yendi şehrinde gerçekleştirildiğini açıkladı.

 

 

Recent Posts

  • Gündem

Biden’ın İsrail’e Silah Gönderme Politikasında Değişim Sinyali

Biden'ın İsrail'e Silah Gönderme Politikasında Değişim Sinyali ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsrail'in Refah'a yönelik geniş…

16 dakika ago
  • Gündem

İstanbul Havalimanı’nda İsrailli iki yolcuda 73 Kilo Altın Yakalandı

İstanbul Havalimanı'nda İsrailli iki yolcuda 73 Kilo Altın Yakalandı "Dubai'den İstanbul'a Bebek Arabasında Kaçak Altın…

2 saat ago
  • Gündem

İNSANA İNSANDAN BAŞKA ZARAR VERECEK VARLIK YOKTUR

Yeryüzünde insana zarar vermek için harekette geçecek hiçbir varlık yoktur. Kasırgalar, hortumlar, seller, depremler bunlar…

3 saat ago
  • Gündem

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail’e Ne Mesaj Verdi?

Hamas Lideri Heniye Namazda Okuduğu Ayetler ile İsrail'e Ne Mesaj Verdi? Hamas lideri İsmail Heniye’nin,…

4 saat ago
  • Gündem

BÜLENT ERSOY’A RAHMET’LE BAKMANIN BEREKETİ

Muhterem Ali Rıza Demircan Hocam “Bülent Ersoy’a İslam’ın Rahmet Penceresinden Bakmak” başlıklı yazınız bana Kanal…

4 saat ago
  • Makale

Kalk Selahaddin, Biz Yine Geldik!

Kalk Selahaddin, Biz Yine Geldik! 1917 yılında Şam’a giren İngiliz komutan Edmund Allenby, doğruca Selahaddin…

5 saat ago