GAZZE YAHUDİ ŞEHRİYMİŞ(!)

Gazze Yahudi şehriymiş… İsrailli aktivist Daniella Weiss “Yahudiler denizi, sahili görmek istiyorlar. Bu romantik bir talep. Bunun için Gazze‘deki tüm evleri yok etmeliyiz.” dedi.

İsrailli aktivist Daniella Weiss, Gazze’nin Yahudilerin olduğu yalanına sığınarak açıklamalarda bulundu. Daniella Weiss, ayrıca “Yahudiler denizi, sahili görmek istiyorlar. Bu romantik bir talep. Bunun için Gazze’deki tüm evleri yok etmeliyiz.” diyerek, dünya kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu.

 

HABER YORUM

Gazze Yahudilerin şehriymiş…

Bırakın Gazze’yi, Yahudilerin o bölgede bir karış toprağı dahi yoktur ve ne yaparlarsa yapsınlar bu gerçeği değiştiremeyeceklerdir. Filistin toprakları, Gazze dahil Filistinlilerindir.

Madem Siyonist kafalar çıkıp aynı şeyleri tekrarlıyor, biz de tarihi gerçekleri bir kez daha tekrar etmiş olalım.

Yahudiler, Filistin topraklarına İngiltere’nin hain planları neticesinde yerleştirildiler. (1917/1948) İslam coğrafyasının tam ortasına bir çıban başı olarak yerleştirilen Yahudiler, rüya görmeye devam etseler de bu gerçek değişmeyecektir.

Adı üstende, Yahudiler o bölgede yerleşimci pozisyonundadırlar ve dışarıdan bölgeye gelmişlerdir. İsrail’in yaptığı “Dağdan gelip bağdakini kovmaya çalışmak” dan başka bir şey değildir.

Bu kadın ve bu kadın gibiler “Yahudiler deniz görecek” hayali kura dursunlar, Filistin topraklarının Filistinlilerin olduğunu gösteren haritayı tekrar yayınlıyoruz.

M.Ö FİLİSTİN TOPRAKLARI

Eğer günümüzde, Filistin topraklarının Yahudilere ait olduğu öne sürülüyor ve bu konuda kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyorsa, M.Ö gitmekte fayda var.

M.Ö 2 binli yılların başında Filistin’de Kenanlılar ve Filistinliler vardır. Yahudiler Filistin’e, 2. Binli yılların ortasından sonra Mısır’dan gelmişlerdir.

Tarihi gerçekler bize bunu gösterirken, Yahudilerin çıkarak bu topraklarda hak iddia etmeleri, abesle iştigaldir.

MİRATHABER.COM – YOUTUBE

 

 

View Comments

Recent Posts

  • Gündem

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor.

Kasımpaşa Mevlevihanesi Yeniden Doğuyor Kasımpaşa Mevlevihanesi: Osmanlı'nın İrfan Yuvâsı, Yeniden İnsan ve İrfan Vakfı ile…

8 saat ago
  • Gündem

SEKÜLER EĞİTM ŞİDDETİ VE SÖMÜRÜYÜ ENGELLEYEMEZ

Okullarımızda öğrenciler ve veliler tarafından öğretmenlere, bazı öğretmenler tarafından da öğrencilere yönelik şiddet giderek tırmanıyor.…

10 saat ago
  • Gündem

Avustralya, Filistin’i Tanımayı Düşünüyor

Avustralya, Filistin'i Tanımayı Düşünüyor: Barış Sürecinin Bir Parçası Olarak Adımlar Atılabilir Avustralya'nın Potansiyel Tanıma Kararı…

10 saat ago
  • Gündem

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU?

İSLAM’A “DEVRİMCİ DİN” DİYEN SONER YALÇIN VE BENZERLERİ ONA İNANIYOR MU? Ali Rıza Demircan hocanın…

11 saat ago
  • Gündem

“Vallahi Kaybettin Netenyahu”

Vallahi Kaybettin Netenyahu... Zafer İslam'ın ve Müslümanların! İslam'ın İfadesi: Göç Eden Filistinli Adamın Mesajı Kalpleri…

12 saat ago
  • Makale

“ALLAH KULUNA KÂFİ DEĞİL Mİ?

“Allah kuluna kâfi değil mi?” Zümer Suresi – 36. Ayet Vecihi Hürkuşlar, Selahattin Reşit Alanlar,…

13 saat ago