islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
ALTIN
2.302,47
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HALKIMIZ İMAMOĞLU VE YAVAŞTAN ÖZÜR BEKLİYOR

HALKIMIZ İMAMOĞLU VE YAVAŞTAN ÖZÜR BEKLİYOR
18 Mayıs 2023 10:58
A+
A-

14 Mayıs akşamı sandıklar açıldıktan kısa bir süre sonra, ekrana çıkarak Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı ilan eden Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’ndan  kamuoyu özür bekliyor.

Daha sandıkların %10’u bile açılmamışken, “Bizim elimizde ki verilere göre Kılıçdaroğlu önde” diyerek algı oluşturmaya çalışan ve  AA saldıran  İmamoğlu ve Yavaş, o gece üç kez ekrana çıktı ve başta CHP seçmeni olmak üzere halka yalan söylediler.

Şimdi başta CHP seçmeni olmak üzere kamuoyu, algı yapacağım derken halkımızı tahkir eden bu sözler nedeniyle özür beklemektedir.

HABER YORUM

Özellikle seçim akşamı gibi bir atmosferde, siyasilerimizin açıklamalarına dikkat etmeleri gerektiğini bir kez daha bu vesileyle görmüş olduk.

Kaldı ki bu tür açıklamaların halkı manipüle ettiği de yadsınamaz gerçekler arasındadır. Bu tür açıklamalar, halkımızın üzerinde iki türlü etki bırakmaktadır.

1-Siyasete ve siyasilerimize karşı halkımızı soğutmaktadır.

2-İnsanlar arasında kutuplaşmalara sebep olmaktadır.

Dolayısıyla hangi sebeple olursa olsun, bu iki sonuç nedeniyle siyasilerin açıklamaları kabul edilemez bir durum içermektedir. Siyasi mecra ve o makamlar, birilerinin egolarını tatmin edeceği yerler değildir.

Her ne kadar bazı siyasilerimiz, “halkı göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı adam” gibi görseler de, onların cahil(!) olarak gördüğü bu halk basiret ve feraset sahibidir. Nitekim bu basiret ve feraseti son seçimde de göstermiştir.

“Ey iman edenler! Allah’tan sakının ve doğru söz söyleyin. Böyle davranırsanız, Allah işlerinizi düzeltir ve günahlarınızı bağışlar. Kim Allah ve Resulüne itaat ederse, büyük bir kurtuluşa ermiş olur.” (Ahzab 70-71)

MİRATHABER.COM

ANAHTAR KELİMELER: EKREM İMAMOĞLU   MANSUR YAVAŞ   KILIÇDAROĞLU   CHP

 

 

 

 

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar
  1. Osman dedi ki:

    Çok bekleriz onlarda karekter ve yürek yok hocam maalesef onlar alışmış insanlarla dalga geçmeye