islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek Vereceklerini Açıkladı

Doğu Perinçek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek Vereceklerini Açıkladı
18 Mayıs 2023 10:22
A+
A-

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yaptığı açıklamada, “Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder.” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan için oy çağrısında bulundu.

Seçimlerin arifesinde ise Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’ten açıklama geldi.

Perinçek, ikinci tur için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:

Cumhurbaşkanı adaylarından Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’nin ve İsrail’in Türkiye’yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir. Bu kapsamda PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça işbirliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen, bölücü ve yobaz örgütleri CHP listelerinden Meclise taşımıştır. Kılıçdaroğlu, milli devleti ve Türk ordusunu tasfiye, küresel finans merkezlerine kölelik, kültürel çürüme, 15-16 Temmuz’un intikamını alma ve kaos programının adayıdır.

Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder.

‘HALKIMIZI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERMEYE ÇAĞIRIYORUZ’ 
‘Güçlü Devlet Üreten Millet’ hedefine ilerleme stratejisinin 28 Mayıs 2023 durağındayız. İki seçenekli seçim koşulunda, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise, düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı denetimindeki yalpalamalarına karşın, emperyalist planların hedefindedir; bu bağlamda Türkiye cephesindedir.

 

ETİKETLER: Manşet