islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Hollywood Oyuncusu Ruffalo İsrail’i Kınadı

Hollywood Oyuncusu Ruffalo İsrail’i Kınadı

Mirat Haber Ajansı

Hollywood’un en iyi isimlerinden biri olan Mark Ruffalo, dün yayınlanan Mehdi Hasan Show’a verdiği röportajda İsrail apartheidine seslendi. İngiliz gazeteciye konuşan Ruffalo, Filistin ile olan bağlantısının Filistinliler üzerinden geldiğini ve onların hikayelerini dinlediklerini ve ardından üzerlerine uygulanan asimetrik savaşı izlediklerini söyledi. Marvel’in Hulk karakterinin arkasındaki aktör ve diğerleri, bu tür eşitsizlik ve baskının apartheid olduğunu söyledi.

Avengers serisinin yıldızı, Filistinlilerin hakları için konuşma konusunda uzun bir geçmişe sahip. İsrail’in Gazze’ye yönelik 2014 savaşını gören Ruffalo, İsrail ordusunu Vefa Hastanesini havaya uçurduğu için düzinelerce hastayı öldürdüğü için eleştirdi. Amerika’nın bir müttefikinin dünyadaki başka hiçbir ülkenin yapacağı standartlara uymaması için hiçbir neden olmadığını söylüyor, İsrail’in kendi görüşündeki tutumunun yanlış olduğunu belirtiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.