islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3370
EURO
35,1476
ALTIN
2.242,33
BIST
8.741,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

İBB’nin Ev Çekilişinde Hakkı Yakılan Vatandaş İsyan Etti: Kimseye Ulaşamıyorum

İBB’nin Ev Çekilişinde Hakkı Yakılan Vatandaş İsyan Etti: Kimseye Ulaşamıyorum
17 Ocak 2022 10:32
A+
A-

CHP yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) iştiraki KİPTAŞ’ın Tuzla’da bulunan konut projesinin kura çekiminde hile yapıldığı iddiası vardı. Gündemi sarsan videolardan bugün bir tanesi daha ortaya çıktı. Aynı çekilişteki üçüncü skandalda; Oğuz adlı vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, kendilerine çıkan numaranın haksız şekilde değiştirildiğini ve sonuca itiraz amacıyla da kimseye ulaşamadıklarını ifade etti.

Zeytinburnu’ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında geçtiğimiz günlerde noter huzurunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı çekiliş ile, 321 konut ve 22 bağımsız birimin sahipleri belirlenmişti. Canlı yayınlanan kurada, görev yapan hosteslerin çektikleri toplara bakıp tekrar torbaya attıkları birbirinden farklı videolarda görülmüştü.

ÜÇÜNCÜ SKANDAL ORTAYA ÇIKTI

Gündemi sarsan videolara bugün bir yenisi daha eklendi. Aynı çekilişte gerçekleşen üçüncü skandalda; Oğuz adlı vatandaş, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak kendilerine çıkan numaranın haksız şekilde değiştirildiğini ve itiraz için de kimseye ulaşamadıklarını ifade etti.

“HAKKIMIZ OLAN SONUCU ALAMADIK”

Mağdur vatandaş sosyal medyadaki paylaşımında, kuraya iştirak ettiklerini ve numaralarının çıktığının altını çizerek, “Görevli kişinin istemeyerek olduğunu düşündüğüm hatasından dolayı bizim numaramız çıkmasına rağmen hakkımız olan sonucu alamadık. Kimseye de ulaşmak mümkün değil.” ifadelerini kullandı.

HOSTESİN TOPU DÜŞÜRMESİYLE KAZANDIĞI ÇEKİLİŞİ KAYBETTİ

Paylaşımında gerçekleşen skandalın videosuna da yer veren vatandaş, “Videoda gördüğünüz gibi 23746 çekiliyor fakat dördüncü sıradaki görevli elindeki 4 numaralı topu düşürüyor. Yerden aldığı topu direkt olarak göstermek yerine torbaya atıp yeni rakam çekince 8 çıkıyor ve çekiliş 23786 olarak kayda geçiyor. Bu video KİPTAŞ kanalında mevcut. Biz herkes gibi bu çekilişe katıldık ve elimizdeki sayının çıkmasını bekledik. Kimseden bir ayrıcalık beklemiyoruz. Kurada hile var gibi bir iddiamız da yok. Burada yalnızca düzeltilmesi gereken bir hata var ve düzeltilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.