islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5777
EURO
34,8293
ALTIN
2.419,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

İÇİMİZDEKİ İSVEÇLİLER

İÇİMİZDEKİ İSVEÇLİLER
25 Ocak 2023 15:00
A+
A-

Ayşegül Aslan’ın TV programında,  İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakma olayı hakkında ki sözleri yine olay oldu.

İsveç’te Kur’an-ı Kerim yakma olayından sonra ister istemez ülkemizde bir gerginlik oluşmuştu. Bu gerginliği, gündemde tutacak ve tırmandıracak bir davranış da Ayşegül Aslan’dan geldi.

Halk TV’de yayınlanan programda Ayşegül Aslan’ın İsveç’i korumaya çalışması, sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Programda Ayşegül Aslan İsveç hakkında “Bir adam çıkıyor bir provokasyona imza atıyor, bu İsveç’i bağlar mı? Ya da genel olarak burada biz Batı diye bir düşman yaratabilir miyiz Allah aşkına!” diyerek, tepkileri üzerine çekti.

HABER YORUM

Ayşegül Aslan, İsveç’te cereyan eden ve Müslümanların sinir uçlarıyla oynayan Kur’an-ı Kerim yakma olayını hangi açıdan ve ne şekilde gördü bilemiyoruz ama iyi bir perspektiften görmediği gayet açık… Yaptığı açıklama iyi niyetli bir açıklama da değil.

İsveç ve genel manada Batıyı hemen koruma altına alması, Ayşegül Aslan ve avenesinin Batıya olan körü körüne bağlılığını deşifre ediveriyor.

Bir Müslüman yere tükürse bu yanlışı bütün Müslümanlara teşmil edip genelleme yapan Aslan’ın, İsveç’te olan iğrenç olayı savunmaya çalışması, ancak onun ve onun gibilerin yapabileceği bir şey  olsa gerekir…

AYŞEGÜL ASLAN’I AKLI SELİME DAVET EDİYORUZ

Dünya çapında yankı uyandıran ve kınanan bu olay karşısında dâhi kendi insanının yanında durup destekleyemeyen Ayşegül Aslan’ı Aklı Selim ile davranmaya ve konuşmaya davet ediyoruz.

“Allah’ın nurunu ağızlarıyla söndürmek isterler. Kafirler istemese de Allah nurunu mutlaka tamamlayacaktır.”

 

ETİKETLER: Manşet