islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4614
EURO
34,6980
ALTIN
2.481,05
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

İki Milyonda Bir İhtimal: ABD’li İkiz Bebekler Bir Yıl Arayla Dünyaya Geldi

İki Milyonda Bir İhtimal: ABD’li İkiz Bebekler Bir Yıl Arayla Dünyaya Geldi
3 Ocak 2022 15:45
A+
A-

ABD’nin California eyaletinde bir kadının 2021’i 2022’ye bağlayan yılbaşı gecesi yaptığı doğumda 15 dakika arayla ikizler dünyaya geldi. Böylece biri kız, diğeri erkek olan bebekler farklı gün, ay ve yıllarda dünyaya gelmiş oldu. Hastane yönetimi olayın 2 milyonda bir ihtimal olduğunu söyledi.

ABD’de yayınlanan haftalık magazin dergisi People, California eyaletindeki bir kadının ikiz çocuklarını yılbaşı gecesi 10 dakikayı aşkın bir zaman içinde art arda doğurduğunu yazdı. Habere göre, Fatima Madrigal ve Robert Trujillo’nun bebekleri Salinas kentindeki Navidad Tıp Merkezi’nde doğdu. Çiftin kızı, oğullarından yalnızca 15 dakika sonra dünyaya geldi.

HASTANE SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Hastane sosyal medya paylaşımında bulunarak, “Natividad, Aylin Yolanda Trujillo’yu bölgenin 2022’nin ilk bebeği olarak karşıladı!. İkizi Alfredo Antonio Trujillo, 31 Aralık Cuma günü saat 23:45’te 15 dakika erken doğdu, yani doğum günleri farklı bir gün, ay ve yıla denk geliyor: 2 milyonda bir şans!” açıklamasında bulundu.

ANNE: ÇOK ŞAŞKIN VE MUTLUYUM

Madrigal, “İkiz olmaları ve farklı doğum günlerine sahip olmalarından dolayı çok şaşkınım. Aynı zamanda çok mutluyum.” diye konuştu. Doğumu gerçekleştiren Dr. Ana Abril Arias ise olayı, “Kariyerimin en unutulmaz doğumlarından biri” şeklinde açıklayarak ifade etti.

Diğer tarafan, benzer şekilde, ayrı bir nadir olayda, Indianalı bir kadının ikizleri 2019 yılını 2020’ye bağlayan gecede yalnızca 30 dakika arayla farklı gün, ay ve on yıllarda dünyaya geldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.