islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3784
EURO
34,7029
ALTIN
2.402,74
BIST
10.092,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

İnsani Yardım Bekleyen Filistinlilere Gerçek Mermilerle Ateş Açıldı

İnsani Yardım Bekleyen Filistinlilere Gerçek Mermilerle Ateş Açıldı
5 Mart 2024 11:20
A+
A-

İsrail Ordusu, İnsani yardım bekleyen Filistinlilere Gerçek Mermilerle Ateş Açtı. Ayrıca Gazze Şehrindeki Kuveyt Kavşağı’nda gerçekleşen olayda ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor.

 İsrail’in Filistin Sivillerine Açtığı Ateş: Kuveyt Kavşağı’nda İnsani Felaket

Gazze’deki hükümetin Medya Ofisi, İsrail ordusunun Selahaddin Caddesi’nde yardım bekleyen Filistinlilere gerçek mermilerle saldırdığını açıkladı.

ABD ve İsrail’e Sorumluluk Çağrısı: 1000 Tırlık Yardım Talebi

Filistin Hükümeti, kötüleşen insani durumdan ABD, İsrail ve uluslararası toplumu sorumlu tuttu. Ayrıca tüm vilayetlere 1000 tırlık yardımın ulaşması için çağrı yaptı.

4. İsrail’in Gazze İşgali ve Sonrasındaki Gelişmeler

Hamas’ın İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’deki saldırısından bu yana yaşanan gelişmeler ve çatışmaların detaylı analizi.

Haber Detayları:

Gazze’deki hükümetin Medya Ofisi açıklama yaptı. İsrail ordusunun Selahaddin Caddesi’nde yardım bekleyen Filistinlilere gerçek mermilerle ateş açtığını belirtti. Açıklamada, İsrail’in bu saldırısıyla Gazze’deki açlığı daha da artırmayı, kuşatmayı sürdürmeyi ve insani felaketi devam ettirmeyi amaçladığını vurguladı.

Gazze Şeridi’nde kötüleşen insani durum ve yaşanan felaketten ABD, İsrail ve uluslararası toplumun sorumlu tutulduğu açıklamada, 1000 tırlık yardımın tüm vilayetlere ulaşması çağrısı yapıldı. Ancak, İsrail ordusunun saldırısında ölen ya da yaralananların bilgisine yer verilmedi.

Haberin devamında Gazze medya ofisi, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılardan kaynaklanan çatışmaların detaylarını açıkladı. Ve yaşanan insanlık dramına dair geniş bir bilgi sundu. Özellikle, sivil altyapının hedef alınması ve binlerce Filistinlinin hayatını kaybetmesini vurguladı.

Son olarak, çatışmalara ara verildiği dönemde karşılıklı serbest bırakılan esirlerin yanı sıra İsrail’in Filistinli esirleri hapsetmeye devam ettiği bilgisini verdi. Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te yaşanan saldırılarda ise 421 Filistinlinin hayatını kaybettiği belirtildi. Çatışmaların sürdüğü sınırda ise Hizbullah mensupları ve sivil kayıpların yaşandığı detayları içeren bilgiler sunuldu.

HABER YORUM

Sizce 31 Mart yerel seçimlerinde  Gazze’yi(!) pardon İstanbul’u Murat Kurum mu kazanır yoksa Ekrem İmamoğlu mu?

Gazze’yi, Batı Şeria’yı unuttuk ve döndük iç siyasete…

Bendenizin naçizane kanaati, “Kudüs kırmızı çizgimizdir” cümlesi  havada kaldı…. “Gazze düşerse İstanbul düşer, Ankara düşer” söylemi de aynı şekilde havada kaldı…

Bırakın Gazze’ye askeri yardımı, gönderilen yardım tırlarını Gazze’ye sokmaya bile muvaffak olamadık. Gazze’ye girmesine izin verilen tırların etrafında yardım için bekleşen Filistinlilerin üzerine ateş açılmasına bile mani olamadık…

O zaman tekrar soralım:

“Sizce 31 Mart yerel seçimlerinde  Gazze’yi(!) pardon İstanbul’u Murat Kurum mu kazanır yoksa Ekrem İmamoğlu mu?”

Pardon!….

miratyoutube

MİRATHABER.COM

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.