islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İnsanlık Dersi: Kuyumcu Esnafından Ümit Özdağ’a Irkçılık Tepkisi

İnsanlık Dersi: Kuyumcu Esnafından Ümit Özdağ’a Irkçılık Tepkisi
29 Mart 2024 15:30
A+
A-

İnsanlık Dersi: Kuyumcu Esnafından Ümit Özdağ’a Irkçılık Tepkisi.

Ümit Özdağ  yerel seçimler öncesinde ırkçı söylemlerine devam ederek Suriyeli muhacirlere karşı düşmanlığını ortaya koymaya devam ediyor.  Ancak, bu provokasyonlara karşı Müslümanlar ve vicdanlı insanlar, oyuna gelmeyeceklerini bir kez daha kanıtladılar.

Ümit Özdağ, gittiği her işyerinde Suriyeli muhacirleri hedef almaya devam ediyor. Onlara yönelik ırkçı söylemlerde bulunmakta ve bu söylemleri kayda almaktadır. Son olarak bir kuyumcu esnafını ziyaret etti. Suriyelilere harcanan paranın ülkeyi işgal ettirdiğini iddia etmiş, fakat beklediği tepkiyi alamamıştır. Esnafın verdiği cevap ise Özdağ’ın ırkçı söylemlerine karşı güçlü bir insanlık dersi niteliğindedir. Esnaf, “Benden yana helali hoş olsun. Suriyeliler de bizim vatandaşımız, Osmanlı bakiyesi. Biz Müslümanlardan ve ümmetten yanayız. Bizim öyle bir derdimiz yok” diyerek, duygularını vurgulamıştır. Beklediği tepkiyi alamayan Ümit Özdağ, kuyumcu esnafının insanlık dolu sözleri karşısında geri adım atmak zorunda kalmış ve işyerinden ayrılmak durumunda kalmıştır.

Kuyumcu Esnafından Irkçı Provokatöre Tepki

Ümit Özdağ gibi ırkçı bir provokatör, seçim öncesi Suriyeli muhacirlere karşı dezenformasyon yayarak ve toplumu germeye çalışarak adını duyurmuş bir isimdir. Ancak, bu provokasyonlara karşı Müslümanlar ve vicdanlı insanlar, insanlık değerlerini savunmak için bir araya gelmektedir.

Özdağ’ın Suriyelilere Yönelik Provokasyonları Devam Ediyor

Ümit Özdağ, gittiği her işyerinde Suriyeli muhacirleri hedef alarak, onlara yönelik ırkçı söylemlerde bulunmaktadır. Bu söylemleri kayda alan Özdağ, toplumu germeye ve provokasyon yapmaya devam etmektedir.

Kuyumcu Esnafı Özdağ’a İnsanlık Dersi Verdi

Özdağ, Suriyelilere harcanan paranın ülkeyi işgal ettirdiğini iddia etmiş ancak beklediği tepkiyi alamamıştır. Esnafın verdiği cevap ise Özdağ’ın ırkçı söylemlerine karşı güçlü bir insanlık dersi niteliğindedir.

İnsanlık Değerleri Karşısında Irkçı Provokatör Geri Adım Attı

Ümit Özdağ, kuyumcu esnafının insanlık dolu sözleri karşısında geri adım atmak zorunda kaldı.  Hemen ve işyerinden ayrılmak durumunda kalmıştır.

HABER YORUM

Suriyeli mülteciler konusunu, bu ırkçı provokatörlere, çocuğa anlatır gibi anlatalım. İlkokul talebesine anlatır gibi tekrar edelim.

1- Suriyeliler bizim din kardeşlerimizdir ve bizim kardeşlerimize sahip çıkmak gibi bir meziyetimiz vardır. Sizin böyle bir meziyetiniz yoksa bile, meziyetsizliğinizi bize dayatma hakkınız da yoktur.

2-Suriyeliler maaş alıyor, hastanelerde onlara öncelik tanınıyor gibi yalanlarınız, artık kabak tadı vermiş durumdadır ve inandırıcılığını da  yitirmiştir.

3-Suriyeliler, kuyumcu esnafının da dediği gibi bizim kardeşimizdir ve onlar ile Osmanlı bakiyesinden kalma ortak bir geçmişimiz vardır. Ortak geçmişi olan insanlar ya da topluluklar da millet olma özelliğini taşıyor demektir.

4-Suriyeliler bize, Çanakkale Savaşı gibi zor zamanlarda 20 bin askerle destek vermişler ve bizimle bu topraklar için kanlarını akıtmışlar şehit olmuşlardır.

Bu konuda daha anlatacak çok şeyimiz var ama baştan “İlkokul çocuğuna anlatır gibi anlatacağız” dediğimiz için kısa tutuyoruz. Zira bu yazdıklarımızı ve daha fazlasını, Irkçı Provokatörlerin bünyesi kaldırmayacaktır.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.