Gündem

İnstagram Para Kazandıracak!

Instagram para kazanma olanağı sunacak bir özellik üzerinde çalışıyor. Platformun içerik oluşturucular için yeni bir para kazanma özelliği olan ‘Hediyeler’i test ettiği ortaya çıktı. Instagram’dan para kazanma imkanı sağlayacak bir özellik üzerinde çalışıldığına dair bazı dedikodular daha önce de bulunuyordu. Instagram’ın çatı şirketi Meta, şimdi resmen böyle bir özellik üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

Instagram’dan para kazanmak isteyen içerik oluşturucular için yeni bir özellik yolda gibi görünüyor. Yapılan tespitlere göre Instagram para kazanma imkanı tanıyacak “Hediyeler” adını taşıyan bir özellik üzerinde çalışıyor. Instagram’ın para kazandıracak bir özellik üzerinde çalıştığına dair bazı dedikodular daha önce de bulunuyordu. Fakat şimdi sürpriz bir doğrulama geldi.

Wccftech’in haberine göre, bazı platformlar bahşiş veya bağış sistemi aracılığıyla en sevilen içerik oluşturuculara bir görüntüleme veya bir beğeniden daha fazlasını vermek isteyenler için bir yol sundu. Instagram’ın da benzer bir özellik üzerinde çalıştığına dair söylentiler olsa da, Instagram’ın çatı kuruluşu Meta şimdi resmen böyle bir özellik üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Sözcüye göre şirket, “Hediyeler” adlı bir özelliği test etme sürecinde.

 

Recent Posts

  • Gündem

Türk Yahudisi Erroll Gelardin’in Sözleri Doğru mu?

Türk Yahudisi Erroll Gelardin'in Sözleri Doğru mu? Atatürk Sabataycı mı? İsrail vatandaşı Türk Yahudi yazar…

42 dakika ago
  • Gündem

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep’te Başlıyor

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep'te Başlıyor Küresel tehditlere karşı ailenin önemi üzerine…

1 saat ago
  • Gündem

EMİN ÇÖLAŞAN’A SAĞLIK VE İSLAM’A DÖNÜŞ DİLERİM

Allah’ın insanlığa son elçisi Hz. Muhammed’in açıklamasına göre göre: “Akıllığın ilk belirtisi, Allaha iman ve…

3 saat ago
  • Gündem

Türkiye’nin Soykırım Davasına Müdahil Olması Ne Anlama Geliyor?

Türkiye’nin UAD’deki Soykırım Davasına Müdahil Olması: Anlamı ve Önemi Türkiye, Uluslararası Adalet Divanı (UAD) Statüsü'nün…

3 saat ago
  • Makale

SÖZ KISA, HİKÂYE UZUN ANNE

Anne, Ana, mam, dad, daye, yade, mom… Hepsi farklı dillerde aynı varlığı tanımlayan ve mucizelerin…

3 saat ago