islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5196
EURO
34,8612
ALTIN
2.423,96
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

İnstagram’da Yeni Özellik

İnstagram’da Yeni Özellik

Instagram sosyal medya kullanıcılarına yönelik yeni bir özellik oluşturdu. Bu özellikle beğeni sistemi değişiyor.
Dünyada ve Türkiye’de kullanılan en popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram, geçen ay reklam gelirlerine ek olacak şekilde yeni bir gelir yöntemini hayata geçirmeye başlamıştı. Yeni gelen özelliğe göre artık hikayeler de beğenilebilecek.
Instagram Hikayelerine Beğeni Özelliği Geliyor
Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler sunuyor. Abonelik sistemi, hikayelerde kaydırma özelliğinden sonra hikayeleri beğenme özelliği de getirilen yeni özellikler arasında yer alıyor. Bu yeni özelliğe göre paylaşılan hikayeleri başkaları beğenebilecek ve kimlerin beğendiği hikayenin içinde gözükecek. Instagram şu an bunu deneme aşamasında. Bu özelliğin kesin olarak gelip gelmeyeceği bilinmiyor.
Canli Yayin Için De Yeni Bir Özellik Var
Instagram canlı yayınlar için de yeni bir özelliği var. Artık Instagram’daki canlı yayınlarda moderatör özelliği olacak. Moderatörler yorumları, canlı yayın isteklerini, sorulan soruları, yazılan yazıları ve daha pek çok şeyi yönetebilecek. Canlı yayında kaç kişinin moderatör olabileceği ise bilinmeyen konular arasında. Bu canlı yayın moderatörlüğüyle yayınlar münazaraya dönebilir.
Şu anda canlı yayınlara moderatör eklenemiyor. Instagram’ın denediği birkaç yeni özellikten biri olan moderatörlük, test aşamasından sonra telefonlarımızda da olabilir. Instagram, Clubhouse ve Twitter’ın canlı yayın özellikleri sonrası canlı yayın furyasında geride kalmıştı. Bunu Tersine Çevirmek İsteyen Uygulama, Getireceği Özellikle Bir Çıkış Yapmak İstiyor.
Instagram’a Durum Özelliği
Bu özellik sayesinde Instagram kullanıcıları anlık durumlarını gösterebilecek. “Çalışıyor, müsait değil, mutlu, meşgul” gibi durumlar Instagram’da da profillere eklenebilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.