islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4918
EURO
34,7643
ALTIN
2.490,07
BIST
9.560,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

İSLAM’A VE HZ. MUHAMMED’E (SAV) HAKARET ETTİ

İSLAM’A VE HZ. MUHAMMED’E (SAV) HAKARET ETTİ
14 Aralık 2022 10:25
A+
A-

İslam’a ve Peygamberimize (sav) hakaret ederek pirim yapacağını ve gündemde kalacağını zanneden günümüz Ebu Cehilleri rahat durmuyor.

Bir gün Gazetesi yazarı Uğur Kutay, Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi olduğu Yıldız Teknik Üniversitesi’ndeki derste, İslam’a ve onun Peygamberi Hz. Muhammed (as)’a hakaret etti. Peygamberimizin hadisleriyle de dalga geçen Uğur Kutay, öğrencilerinin tepki vermesi üzerine tepkiye tepkiyle karşılık vererek, “Sen İslam propagandasının dayattığı zekanın bir ürünüsün” dedi.

5 Aralık’ta yaşanan skandal “Senaryo yazımı” dersinde gerçekleşti.

İslam’a hakarette sınır tanımayan Kutay, şehitlik makamı konusunda da kendince dalga geçerek öğrencileri etkileme ve kendi düşüncesini kabul ettirme çabasına girmekten de geri durmadı.

Şehitlerimize ve şehit ailelerine dil uzatan Kutay, şehitlik makamına inanan Müslümanları, cesetlere ilgi duyan nekrofili hastalarıyla ilişkilendirdi.

Bir öğrencinin “Müslümanların yaptığı saçmalıkları İslam’a atfedemeyiz” tepkisine karşılık ise  “Sen İslam propagandasının dayattığı zekanın bir ürünüsün” diyerek hakaretlerine devam etti.

Bu çirkin ifadelerden rahatsız olan öğrenciler, derste yaşananları bir dilekçe ile Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’ne bildirdi.

HABER YORUM

İslam’a ve Peygamberimize (sav) hakaret ederek pirim yapacağını ve gündemde kalacağını zanneden günümüz Ebu Cehilleri rahat durmuyor.

Aynı on beş asır önce olduğu gibi hakaretlerine devam ediyorlar. Bu tip insanlara sorsanız, laikliği savunurlar da din ve vicdan özgürlüğünden dem vururlar ama gerçek hayatta bunu bir türlü pratiğe dökemezler. Çünkü onlar ayeti kerimenin tabiriyle “şeytanın adımlarına uymuş cehennemliklerdir

Dinler ile dalga geçmek ve din mensuplarını alaya almak, basit insanların ve basit beyinlerin işidir. O basitliğin içinde boğulan bu insanlar, boğulma korkusuyla tutundukları dal yine İslam düşmanlığıdır.

Bunlara üstadın diliyle cevap vermek yerinde olacaktır.

Zamanı kokutanlar mürteci diyorlar bana

Yükseldik sanıyorlar, alçaldıkça tabana

Biz Mirat Haber olarak bu konuda önceden defalarca söylediğimizi tekrar hatırlatalım.

“İNANIP İNAMAMA ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİPSİNİZ. AMA BU ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ SİZE İSLAM’A VE MÜSLÜMANLARA SALDIRMA YA DA HAKARET ETME HAKKI VERMİYOR”

 

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.