islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3882
EURO
34,7847
ALTIN
2.410,20
BIST
10.099,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

İSRAİL: “EVET MEZARLARA SALDIRDIK”

İSRAİL: “EVET MEZARLARA SALDIRDIK”
20 Ocak 2024 14:09
A+
A-

Katil ve Siyonist İsrail terör örgütü, “Mezarlara saldırdığını” itiraf etti.

Han Yunus’ta Nasır Hastanesi yakınlarındaki mezarlığa giren işgalciler, mezarları tahrip etmekle kalmadı. Bunun yanı sıra cenazeleri de mezardan çıkardı.

İnsanlık dışı bu olayı itiraf eden İsrail, ‘Evet mezarlara saldırdık’ itirafında bulunarak, cenazeleri mezardan çıkardıklarını itiraf ettiler. Gazze’de ölen esirlerinin bedenlerini bulmak için bu yola başvurduğunu savunarak da vahşetlerine kılıf uydurdular.

HABER YORUM

“Eşrefi mahlukat” olarak yaratılan insanın, yaşarken de öldükten sonra da bedeni dokunulmaz ve kutsaldır. Dolayısıyla da İsrail’in iş makinaları ile yaptığı bu zulmü anlatmak için, kelimeler kifayet etmiyor maalesef…

Zaten İsrail denilen terör örgütünün, hangi yaptığını anlatmak için kelimeler kifayet ediyor ki?

Gelin bu konu hakkında, peygamberimiz (sav) döneminden bir örnek verelim:

Hz. Peygamber (s.a.s.), yanından geçen bir cenaze için ayağa kalkmış, orada bulunanların kendisine bunun bir Yahudi cenazesi olduğunu haber vermeleri üzerine, “O da bir insan değil miydi?” buyurmuştur. Buhârî, Cenâiz, 49 [1312]; Nesâî, Cenâiz, 46 [1921])

Hiç şüphesiz Peygamberimizin (sav) bu tutumu, İslam’ın güzel bir örneği olarak hafızalarda ki yerini korumaktadır.

İslam’ı yoz ve yobaz görme hastalığına tutulanlara bu örneği hatırlatsak ve Yahudilerin yaptığıyla mukayese etmelerini istesek, herhalde sağlıklı bir açıklamada bulunamaz lafı kıvırmaktan da öte geçemezler.

Bizler, İsrail’in her yaptığı gibi bu yaptığını da elbette kınıyoruz. Bunun kesinlikle insanlık değerleri ile bağdaşmadığını bir kez daha dile getirmek istiyoruz.

MİRATYOUTUBE

MİRATHABER.COM