islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5069
EURO
34,7940
ALTIN
2.417,90
BIST
9.679,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
°C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

İsrail Güçleri Ramazan Ayı’nda Üç Filistinliyi Öldürdü

İsrail Güçleri Ramazan Ayı’nda Üç Filistinliyi Öldürdü
7 Nisan 2022 10:00
A+
A-

Resmi Filistin haber ajansı Wafa’nın haberine göre, İsrail ordusunun özel bir birimi, Ramazan ayının ilk günü olan Cumartesi günü, Cenin yakınlarındaki Arraba kasabasının eteklerinde üç Filistinli adamı vurdu ve öldürdü.

Güvenlik kaynakları WAFA’YA yaptığı açıklamada, çatışmadan sonra büyük bir birimin baskın düzenleyerek bölgeyi mühürlediğini ve Filistinli ambulansların üç kişiye ulaşmasını engellediğini söyledi.

Daha sonra İsrail Ordusu cesetleri Filistin Kızılayı’na teslim etmeyi reddettikten sonra aldı. İsrail askerleri de Filistinlilerin seyahat ettiği ağacın kurşun delikleri ile delik deşik olduğu belirtilen arabayı elinden aldı. Üçü, Cenin’den 24 yaşındaki Halil Tavalbeh, Cenin yakınlarındaki el-Yamoun kasabasından 30 yaşındaki Saeb Bahareh ve Tulkarm’dan 25 yaşındaki Saif Ebu Libdeh olarak tanımlandı.

İsrail işgal güçleri de Perşembe günü Cenin, Batı Şeria kasabasına baskın yaparak, iki Filistinli genci öldürdü ve diğerlerini yaraladı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.