islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İSRAİL KANA DOYMUYOR

İSRAİL KANA DOYMUYOR
20 Haziran 2023 10:30
A+
A-

Filistin topraklarında, işgalci devlet konumunda olan İsrail, Batı Şeria’da soykırım çağrısında bulundu.

İsrail Maliye Bakanı Bazelel Smotrich, Batı Şeria’nın kuzeyine havadan ve karadan operasyon yapma çağrısında bulundu.

Bazelel Smotrich, “Hava ve kara kuvvetlerinin katılımıyla Batı Şeria‘nın kuzeyinde geniş çaplı bir operasyon düzenlemenin vakti gelmiştir.” İfadelerini kullanarak, işgalci ve katil bir devlet olduğunu bir kez daha bütün dünyaya duyurmuş oldu.

HABER YORUM

İsrail’in Siyonist  bir devlet olduğunu, Siyonist düşüncenin Mescid-i Aksa’yı yıkarak yerine Süleyman mabedini üçüncü kez kurup bütün dünyayı oradan yönetmek gibi bir arzusunun olduğunu yazıp çiziyoruz.

Bu bir kurgu değil. Siyonizm’in, gerçekleşeceğine inandığı ve planlar yaptığı en büyük hayali. Vaad edilmiş topraklara hakim olmak için kendilerince her yolu mübah gören Siyonizm, ne kadar çok Müslüman kanı akıtırsa, o kadar çok sevaba gireceğine ve emellerine ulaşacağına inanıyor.

Müslümanların birlik ve beraberliğini engellemek için, yüz yıl önce Müslümanları başsız bırakan Siyonist düşünce, bugün Filistin topraklarında kan akıtırken, yüz yıllık ya da iki yüz yıllık kurdukları planın hayata geçirilmesi için her türlü entrika ve oyuna başvurmaktan çekinmiyor.

Kendilerine gönderilen bütün Peygamberlere ihanet eden Yahudiler Arzı Mevud hayali kura dursunlar, yüce Rabbimiz onlar hakkında şöyle buyuruyor:

“İşte, verdikleri sözlerini bozmaları sebebiyledir ki onları lânetledik, kalplerini de kaskatı kıldık. Kelimeleri yerlerinden kaydırarak (tahrif edip) değiştiriyorlar. Akıllarından çıkarmamaları istenen şeylerden önemli bir kısmını da unuttular. (Ey Muhammed!) İçlerinden pek azı hariç, onların daima bir hainliğini görüyorsun. Yine de sen onları affet ve aldırış etme. Çünkü Allah, iyilik yapanları sever.”  (Maide suresi 13)

NOT: Haberi kaleme aldığımız sıralarda katil İsrail, Batı Şeria’ya hava saldırısı düzenlemeye başladı. Mirat Haber olarak İsrail’e kinin de boğul diyor, Müslümanları Filistin davasında birlik olmaya çağırıyoruz.

MİRAT HABER

Filistin   İsrail   Batı Şeria   Siyonist   Mescidi Aksa

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.