islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

“İSRAİL KARIŞTI”

“İSRAİL KARIŞTI”
9 Mart 2023 15:39
A+
A-

Yukarıda sunulan  başlık, Odatv’de bu gün (9. 03.2023) atılan başlıklardan biri.

Yahudi yazar RAFAEL SADİ İsrail’de devam eden iç karışıklıkları dile getirici yazılar yazıyor. Ancak bu durum yeni değil. İsrail’de iç karışıklıklar, kurulduğu günden beri yaşanıyor.

İsrail kurulduğu günden beri Amerika ve İngiltere’nin ve bu ülkelerdeki milyarder Yahudilerin yardımlarını alarak Filistinlilere yönelik zulümlerini sürdürmeye devam ediyor.

Zulmettikçe de kendi istikrarını ve güvenliğini tehdit ediyor. Yani huzur vermediği gibi huzur da bulamıyor.

Çünkü zulüm, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in ifadesiyle cezası ahirete bırakılmakla birlikte dünyada da verilen bir suçtur/günahtır.

İslam Dünyası henüz toparlanıp Ümmet bilinciyle hareket edemediği için İsrail ırkçı politikalarını sürdürebiliyor. Ama nereye kadar?

Zaman Yahudilerin lehine işlemiyor.

Yahudiler de bizim insan olarak yaratılmış fıtrat kardeşlerimiz, onların da istikrar ve huzur bulmasını isteriz.  Ama bunun için de adil olmaları gerekir.

Öyle görünüyor ki İsrail’in kendisine adaleti telkin edecek gerçek dostları yok.

14 asırdır Yahudiler ve öncülerinde olumlu bir değişim yok.

Yahudilerin de inanması gereken Kur’ân’ı  okuyalım:

“Onların din adamları ve hahamları, onları günah söz söylemekten ve haram yemekten engellemeleri gerekmez miydi? Yaptıkları şey ne kötüdür.

Yahudiler Allah’ın eli sıkıdır derler. Sıkı olan onların elidir ve bu iddialarından dolayı Allah tarafından lanetlenmişlerdir. Hayır! Allah’ın iki eli de açıktır. O lütfunu dilediği gibi dağıtır. Rabbinden sana indirilen onların çoğunun azgınlığını ve küfrünü artıracaktır.

Biz onların aralarına, kıyamete kadar sürecek kin ve nefret tohumları saçtık. Ne zaman savaş ateşi yaksalar, Allah onu söndürmüştür. Onlar yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışırlar, Allah da bozguncuları sevmez.” (Maide 63-4)

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.