islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3588
EURO
34,7003
ALTIN
2.382,01
BIST
10.196,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
22°C

İSRAİL’İN YALANLARI

İSRAİL’İN YALANLARI
4 Kasım 2023 11:48
A+
A-

7 Ekim günü Hamas’ın askeri kanadının başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonundan sonra, İsrail tarafından ortaya atılan ilk yalan, “Kırk çocuğun kafasının kesildiği” yalanıydı.

Aslında yıllardan beri Filistin halkına zulmeden ve yılda ortalama 2. Bin 500 kişiyi katleden İsrail’in bu yalanına kimse inanmadı. İnanmadı ama ABD ve AB destekli İsrail, bu yalanı üzerinden bir aydır Gazze’de katliam yapıyor.

Bizler de şimdi sormak istiyoruz… Neden 40 çocuk? 25, 30 ya da 38 değil de tam 40 çocuk! Hamas geldi çocukları bir, iki, üç diye sayarak 40’a tamamladı ve kesti öyle mi? Pekiyi siz bu arada neredeydiniz? O katledilen çocukların anne babaları neredeydi?

Allah aşkına sormak istiyoruz, bu konuda bir kare de olsa fotoğraf, küçük bir görüntü olmaz mı ya hu?

Olmaz…  Çünkü yalanın fotoğrafı olmaz olamaz….

Filistinlilerin topraklarını sattığının belgeleri nerede?

Hayatını yalan ve Filistin halkına zulüm üzerine kuran Siyonist işgalci İsrail’in, aslında bu topraklara yerleşmesi de yalanlar üzerine olmuştur.

Osmanlı devletinin son zamanlarında, otorite boşluğundan yararlanarak Filistin topraklarına gelen Siyonistler, “Filistinliler topraklarını bize sattı” diyorlarsa, bunun belgelerini de göstermeliler ve dünya kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. Ama paylaşamazlar… Çünkü bu da kocaman bir yalan…

Bizler çok iyi biliyoruz ki Siyonistler bu topraklara İngilizlerin desteği ve bin bir oyun ve entrikayla geldiler ve yerleştiler. Cennet mekan II. Abdülhamid Han, dışarıdan güya İbadet (!) için gelen Yahudilerin Kudüs topraklarında ki vizesini bir ay olarak belirlemiş, Batı basının yoğun baskısı altında kalınınca bu süre, üç aya çıkartılmıştı. Bir ya da üç aylığına Kudüs’e gelen turist Yahudiler, Filistin topraklarını vizeleri dolunca terk etmediler ve orada kaldılar.

Yıllar içinde o topraklarda Filistinliler değil, İsrail sorun oldu ve olmaya devam ediyor. İsrail orada ne yapsın, işgalci damgasından kurtulamayacaktır. O zaman sıralayalım:

Sen, işgalcisin İsrail!

Sen, katilsin İsrail!

Sen, masum insanları çoluk çocuk demeden katledecek kadar da gözü dönmüş bir canisin İsrail!

Katil İsrail ve eli kanlı destekçilerine söyleyecek son sözümüz şu olur:

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner,

Adaletin kılıcı zalimlerin boynunu, elbette bir gün keser…

MİRATHABER.COM

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.