islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5104
EURO
34,9876
ALTIN
2.436,44
BIST
9.804,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

İstanbul Üniversitesinde Girişimcilik Konferansı

İstanbul Üniversitesinde Girişimcilik Konferansı
20 Aralık 2017 12:45
A+
A-

İstanbul Üniversitesi’nde girişimcilik ve pazarlama seminerlerinin verildiği Marketing 6.17 zirvesi gerçekleştirildi.

Program akışı şöyleydi:

1. oturuma Digiturk’ten Banu Çelikkaya ile başladık. “Doğru ürünü yanlış kişiye göstermeyin.” “Yeni dünya Big Data’nın olduğu dünya” -Banu Çelikkaya

Dijital iletişim danışmanı, eğitimci, proje insanı Hakan Akben moral alkışlarımızla 1. oturuma devam ediyor. “Bir takımda çalışıyorsam tek parlayan ben olmamamlıyım.” “Kariyerde hızlı yükselişin sonu uçurum.” Cümleleri ile cesaretli ve bir o kadar istekli kariyerini dinledik.

2. oturumda SAP Mena pazarlama direktörü Erdem Aksakal’ın yaşı 80’i aşmış halasının kocasına ait bilgisiyarsız facebook olarak adlandırdığı balkonunu gezdik. Teknolojinin hayattaki değişikliğinin “anlamını” tartışarak panelimize başladık. “Bırakalım makineleşen makineler olsun, biz insanlaşalım.” -Erdem Aksakal

Bizimle aynı jenerasyon olduğunu söyleyen Huawei Orta Asya ve Kafkasya Bölgesi Pazarlama Direktörü Cem Sezer kullanıcıya doğru mesaj ile hitap etmenin önemini vurgulayan doğru mesajlarını dinleyicilere aktardı.

Dijital dönüşüm Deloitte Partneri Hakan Göl geçmişten gelecek tahminlerini ve şimdi var olanları karşılaştırdı. Geleceği tahmin etmek çok zor… Arttırılmış gerçeklik olan konumuzda hayatımızda inovatif olarak var olacak robotları tanıdık.

3. oturum olan nöromarketingi üniversitemiz hocalarından Doç. Dr. Haluk Zülfikar açılış konuşmasıyla başlattı.

Üsküdar Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan homoekonomikus-homopsikolojikus kavramlarının ardından 25. kare gibi zihin kontrol yöntemlerinin iktisat ile ilişkisini açıkladı.

Karar ve satın alma davranış sinirbilimi: Nöropazarlama

Beyninizin içine bakarsanız aslında burda olmamalısınız: yeme,içme,üreme,gezme… Ama beynin üst kısmı diyor ki: Otur iki dakika dinle şu adamları” -Prof. Dr. Sinan Canan 

Açık Beyin kurucusu Prof. Dr. Sinan Çetin: “Bir akşam önce 11-12 gibi bir sucuklu yumurta reklamı gördüyseniz o gün markette sucuklu yumurtayı almak zorundasınız. Beynin yeşil ve kırmızı kısmı uyarıldı bi kere!”

Ön beyni eğitme: “Dur Düşün Yap -DDY-”  -Prof.Dr. Nevzat Tarhan

Youth Holding kurucusu Emrah Kaya’dan: Gençlik Gelecek Girişim” “Gerçekten faydalı elektrikli Teslalar ile sokakları donatsak bile onların yakıtı için ithal doğalgaz kullanıyoruz. İşte bu yüzden girişimci olmalıyız.”

İlk kez birlilte akademik alanda sunum yapan Neytiv kurucusu Volkan Kırtok ve Listelist kurucusu Ahmet Kırtok kariyer öykülerini bizimle paylaştı.

Pazarlama zirvemizdeki tüm konuşmacılara sertifikaları teslim edildi, hepsine teşekkürlerimizi sunarız.

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.