islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
ALTIN
2.440,09
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Yeni iPhone Modelleri “5G Pazarını Büyütecek”

Yeni iPhone Modelleri “5G Pazarını Büyütecek”

Mirat Haber Ajansı

İPhone 12, dün itibariyle resmen açıklandı ve dünyanın en büyük şirketinin sanal Ekim etkinliği sırasında yeni iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max ile birlikte tanıtıldı. İPhone 12 çıkış tarihi 23 Ekim olarak belirlendi ve müşteriler 16 Ekim Cuma gününden itibaren telefon için ön sipariş verebilecekler. Ancak iPhone 12 mini’nin ön siparişleri 6 Kasım’a kadar mevcut olmayacak ve telefon 13 Kasım’da çıkacak. Telefonlar aynı özelliklere sahip 6.1 inç ve 5.4 inç boyutlarında geliyor. Yeni özellikler arasında OLED ekranlar, geliştirilmiş kameralar ve Apple’ın en yeni A14 çipi yer alıyor. Telefonlar eski-yeni bir tasarıma sahip, her iki taraftaki düz yüzey, 2010 model iPhone 4’ü andırıyor.

Şirket ayrıca, 2020’de tüm iPhone ürün yelpazesinin 5G’ye hazır olacağını ve kullanıcıların avuç içi cihazlarında süper hızlı indirme ve gezinme hızlarının keyfini çıkarmasını sağladığını doğruladı. Analistler, müşteriler cihazlarına yaklaşık dört yıl sahip olduklarından, 5G telefonların büyük bir güncelleme harcamasını ateşlemesini bekliyorlar. 5G altyapısı dünyada pek çok bölgede yaygın olarak bulunmamakla birlikte, telefonlar bu olmadığında veya pil gücünden tasarruf etmek için aşırı hızr gerekli olmadığında 4G’yi otomatik olarak seçiyor. Bir telekom sektörü grubu olan GSMA, dünya nüfusunun üçte birinin 2025 yılına kadar 5G ağlarına erişebileceğini tahmin ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.