İSTANBUL’DA FİLİSTİN’E DESTEK KONVOYU OLUŞTURULDU

 

 

İHH İnsani Yardım Vakfı, Filistin halkına destek vermek ve İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları protesto etmek adına, “Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla İstanbul’da destek konvoyu düzenledi.

Vatan caddesinden başlayan konvoy, Unkapanı, Şişhane, Taksim ve Harbiye’den geçerek Şişli’de turunu tamamladı.

Filistin İçin yola çık” konvoyunun kalabalık olması ve geçtiği yerlerde halk tarafından da desteklenmesi dikkatlerden kaçmadı.

HABER YORUM

Gerek Filistin gerekse İsrail tarafında ölen sivillere üzüldüğümüzü belirterek başlayalım…

Yıllardan beri yazmaya ve anlatmaya çalıştığımız gibi, İsrail İşgalci bir terör devletidir. İsrail, Siyonist gücün desteğiyle Filistin toprağına planlı ve programlı olarak yerleştirilmiş, devlet kurdurulmuş zalim bir yapıdır. Yıllardan beri Filistin topraklarında devam ettirdiği zulmü, adeta bütün dünya izlemiş, Filistin topraklarının işgaline göz yummuştur.

İngiltere ve ABD başta olmak üzere, İsrail’in, yayılmacı bir politika ile Filistinlileri katledilmesine bütün dünya seyirci kalmıştır.

Camilerde yapılan katliamları, Mescidi  Aksa’da Müslümanlara yapılan zulümleri, Filistinlilerin evlerine ve topraklarına cebren ve hile ile Yahudilerin yerleştirilmesini, Filistinlilerin 360 km2 Gazze şeridine sıkıştırılarak açık ceza evine dönüştürülmesini göremeyen dünya, şimdi kalkmış İsrail’e destek mesajları yayınlıyor.

O mesajların içinde boğulun inşallah!

Yıllardan beri Birleşmiş Milletler kararlarına uymayan ve Uluslararası Hukuku bütün dünyanın gözleri önünde ihlal eden İsrail’i destekleyenleri de buradan kınıyoruz.

Unutmayın ki dünya 5’den büyüktür…

Unutmayın ki “Zulüm ile abad olunmaz”

Ve yine unutmayın ki, “Vaad edilmiş topraklara” ulaşma isteğiniz, hayalden öte geçemeyecektir…

“Nice küçük topluluklar, Allah’ın izniyle büyük kalabalıklara üstün gelmiştir; zira Allah güçlüklere karşı sabırlı olanlarla beraberdir.” (2/Bakara:249)

MİRATHABER.COM

Recent Posts

  • TEKNOLOJİ

ÜRDÜNDE’DE ÇOCUKLAR İÇİN BİR TEKNOLOJİ AKADEMİSİ KURULDU

Ürdün’de kurulan bir akademi, henüz küçük yaştayken çocuklara farklı teknolojik kurallar çerçevesinde eğitim vermeye başladı.…

28 dakika ago
  • Gündem

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı

Eşek Arıları İsrail Ordusuna Saldırdı. İsrail ordusu radyosundan  yapılan açıklamada şöyle denildi. "Gazze'nin güneyindeki tampon…

16 saat ago
  • Gündem

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor

İsrail Hunharca Bombalamaya Devam Ediyor İsrail'in Gazze'ye Gece Boyunca Yaptığı Bombardımanlar Sonucunda Ölü ve Yaralılar…

17 saat ago
  • Gündem

ABD’li Senatörün Gazze Yorumu: “Gazze Hiroşima Olsun”

ABD'li Senatör Lindsey Graham Gazze Hakındaki Rezil İfadelerine Tepki Yağdı. Gazze İçin "Gazze Hiroşima Olsun"…

18 saat ago
  • Gündem

Türk Yahudisi Erroll Gelardin’in Sözleri Doğru mu?

Türk Yahudisi Erroll Gelardin'in Sözleri Doğru mu? Atatürk Sabataycı mı? İsrail vatandaşı Türk Yahudi yazar…

20 saat ago
  • Gündem

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep’te Başlıyor

Küresel Tehditlere Karşı Aile: II. Uluslararası Sempozyum Gaziantep'te Başlıyor Küresel tehditlere karşı ailenin önemi üzerine…

20 saat ago