islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İstanbul’da Yargı Çalışanları 1 Gün İdari İzinli Sayılacak

İstanbul’da Yargı Çalışanları 1 Gün İdari İzinli Sayılacak
25 Ocak 2022 11:54
A+
A-

Ülke genelini etkisi altına alan kar hayatı felç etti. İstanbul son dönemlerin en soğuk kış mevsimini yaşıyor. Etkisini giderek artıran kar yağışı, bir çok çalışan kesimi etkilerken şimdi de yargı çalışanlarını etkiledi. Kişilerin mağduriyet yaşamaması adına alınan kararda, yargı çalışanları 1 gün idari izinli olacak. Kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, yetkililer vatandaşların hasar almaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bir düzenleme de yargı çalışanlarına geldi. Vatandaşlar mağduriyet yaşamasın diye yetkililer çalışmalarına son sürat devam ediyor.

25 OCAK 2022 TARİHİNDE İDARİ İZİN

Adalet Bakanlığı’ndan alınan bilgilere göre Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) İstanbul’da yargı mensupları ve adliye çalışanlarının bir gün süreyle idari izinli sayılması yönüne karar verdi. Yargısal iş ve işlemler nöbetçi hakim ve mahkemeler tarafından yapılacak.

‘ULAŞIM SAĞLIK VE GÜVENLİK HİZMETLERİ DIŞINDA KAMU GÖREVLİLERİ İDARİ İZİNLİ’

Öte yandan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada ‘Sağlık ulaşım ve güvenlik hizmetleri dışında kamuda görevli memur işçi ve diğer personel bugün idari izinli sayılacak.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.