islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

İTALYA’DA İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT ÇAĞRISI YAPILDI

İTALYA’DA İSRAİL ÜRÜNLERİNE BOYKOT ÇAĞRISI YAPILDI
2 Aralık 2023 10:11
A+
A-

İtalya’da, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları nedeniyle İsrail ürünlerine boykot çağrısı yapıldı.

Sivil toplum kuruluşları ve bazı Siyasi partilerden oluşan 100 kişilik bir grup, Başkent Roma’da Filarete Caddesi’ndeki bir süpermarketin önünde toplanarak “İsrail’e boykot” ve “Soykırımı durdurun” yazılı pankart açtılar ve boykot kampanyasını duyurdular.

Göstericiler, süpermarketin önünde bir süre “Filistin’e özgürlük”, “Siyonist, terörist devlet İsrail”, “İsrail defol, Filistin benim toprağım”, “Katiller” ve “İsrail’i boykot ediyoruz” sloganları attı.

HABER YORUM

Hamas ile İsrail arasında varılan ateşkes anlaşması ve esirlerin takasından sonra Katil İsrail, Gazze’yi bombalamaya ve soykırım yapmaya kaldığı yerden devam ediyor.

ABD ve Batı destekli İsrail’in yaptığı soykırıma, rabbimize şükürler olsun ki halklar destek çıkıyor. Londra sokaklarında, Paris’te, New York’ta, Roma’da, gün geçmiyor ki İsrail karşıtı bir eylem ve boykot çağrısı yapılmasın.

Filistin topraklarında 80 yıldır devam eden zulmü, biz dahil pek kimse görmezdi ya da göremezdi. Ancak “Aksa Tufanı operasyonu” ile  İsrail sorunu bambaşka bir tarafa evirildi ve dünya kamuoyunun gündemine oturdu.

“Aksa Tufanı operasyonu” Müslümanların yaşadığı coğrafyanın tam ortasına çıbanbaşı olarak yerleştirilen İsrail’in,  bölgede büyük bir sorun olduğunu tüm dünyanın gözleri önüne serdi.

“Vaad edilmiş topraklar” hayaliyle yanıp tutuşan İsrail’in, “Aksa Tufanı operasyonu” ile  bunun bir ütopya olduğunu anlamasını pek beklemiyoruz. Ama şu var ki bütün dünya, İsrail’in katil ve işgalci bir cani olduğunu anladı vesselam…

MİRATHABER.COM