islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

KADINLAR – KIZLAR ÜRYAN GİYSİLERİ İLE NİÇİN TACİZ EDERLER?

KADINLAR – KIZLAR ÜRYAN GİYSİLERİ İLE NİÇİN TACİZ EDERLER?
14 Haziran 2023 15:44
A+
A-

Taklit zavallılığıyla hayat sözlüklerinden utanma duygusunu silerek kısacık-daracık giysileri ve dişi tavırlarıyla kadınlar ve kızlarımız ne yapmak istiyorlar?

Onlar mantıksız tavırlar mı sergiliyorlar yoksa dişi olarak ilgi çekip cinsel duyguları tahrik etmek mi istiyorlar?

Amaçları ne olursa olsun yaptıkları kelimenin anlamıyla tahriktir. Böylesi tahrikler günah olmanın ötesinde suçtur olmalıdır da.

Tam bir kavat olan medya ve duyarsız olan babalar ve kocalarda işlenen günaha ve suça ortak oluyorlar.

Bu olumsuz gidişe onurlu kadınlarımızın da karşı çıkması gerekir. Hamdolsun çıkıyorlar da.

Mirat Haber olarak konuyla yeniden ilgi duymamızın sebebi, benzerlerine her gün bizzat da tanık olduğumuz şu haber oldu;

ÜRYAN GİYİM VE MÜDAHALE

Adapazarı’nda 76 yaşındaki bir adam yolda yürüyen genç kıza, “Bu ne hal böyle, senin giyinik olman lazım” deyince ortalık karıştı.

Adapazarı Karaağaç dibi Caddesi’nde bulunan özel bir hastanenin karşısında yaşanan olayla ilgili olarak konuşan yaşlı adam, “Ben 76 yaşındayım. İnsanı tahrik ediyorlar, o hale geldik. Anadan üryan dolaşıyor. Kızım böyle dolaşma dedim. Söylediğim o kadar, başka bir şey yok. Ben ne karışırım, ama insanız ya” dedi.

Konuşmasını sürdüren yaşlı adam, “Allah-u Teala sadece kıskanmayan domuzu yarattı. 18 bin alemin içinde ben aptal değilim ya. 99 depremi oldu, öbür tarafta 45 bin kişi öldü. 45 milyon kişi ölse gene değişen bir şey yok ya. Ben bunu söylüyorum, yoksa beni ilgilendirmez, seni ilgilendirmez diye bir şey yok. İlgilendirir, ilgilendirmesi lazım. İnsanız çünkü” dedikten sonra Tarihi Uzunçarşı’ya girip gözden kayboldu. (Odatv.com)

UYARI GÖREVİMİZDİR

Mirat haber olarak yaşlı amcamızı tebrik ediyor, herkesin kırıp dökmeden uyarıda bulunması gereğini hatırlatıyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.