islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,4446
EURO
34,8443
ALTIN
2.420,12
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

Aktör Mark Ruffalo: “Tüm Ölümler Durmalıdır”

Aktör Mark Ruffalo: “Tüm Ölümler Durmalıdır”
6 Mart 2024 14:30
A+
A-

ABD‘li Aktör Mark Ruffalo, Gazze’deki İnsanlık Dramına Dikkat Çekerek Ateşkes Çağrısında Bulundu. Ayrıca “Tüm Ölümler Durmalıdır” Açıklaması yaptı.

Ruffalo’nun Çağrısı: “Bizim Adımızı Kullanmayın”

ABD’li ünlü aktör Mark Ruffalo, sosyal medya üzerinden Gazze‘deki insanlık dramına dikkat çekti. “Gazze’de hayatları paramparça olan masum çocuklar için tek yürek olarak diyoruz ki bizim adımızı kullanmayın. Tüm ölümler durmalıdır.” mesajını paylaştı. Ruffalo, bu çağrısıyla birlikte Filistin’deki acil duruma vurgu yaptı. Bununla beraber uluslararası toplumu Gazze’deki ölümlerin durması için harekete geçmeye davet etti.

Video Paylaşımında Çarpıcı İstatistikler ve İnsani Drama Odaklandı.

Ruffalo‘nun paylaştığı videoda, Gazze’deki dramatik durumu vurguladı. “Şu anda Gazze’de 6 yaşın altındaki her 2 çocuktan biri yetersiz beslenmekte. Ayrıca açlık tehlikesiyle karşı karşıya. Filistin’de derhal ateşkes talep etmek için dünyaya katılın. İnsanlığımız buna bağlı. Başka bir dünya mümkün ve biz bunu gerçekleştirmeye söz veriyoruz”. İfadesiyle uluslararası toplumu insanlık dramına müdahale etmeye çağırdı.

Ruffalo, Gazze Fotoğrafları ile Ateşkese Dikkat Çekti.

Ruffalo paylaştığı videoda, Gazze’deki durumu destekleyen çeşitli fotoğraflara da yer verdi. Özellikle İsrail yönetiminin saldırılarına karşı çekilmiş “Yılın Kareleri” oylamasında yer alan fotoğraflar, Gazze’nin dramını gözler önüne serdi. Fotoğraflar uluslararası kamuoyunu harekete geçirmeyi amaçlıyor.

Ruffalo’nun Videodaki Güçlü İfadeleri.

Ruffalo’nun paylaştığı videoda kullanılan güçlü ifadelerle, “Hükümetlerimiz tarafından bizim adımıza yapılan haksızlıklara direnmenin bizim sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz”. “Bizim adımıza sonsuz bir savaş yürütmeyeceksiniz”. “Daha fazla ölüm olamaz” gibi çarpıcı sözlerle Gazze’deki insanlık dramına karşı duyarlılık oluşturuldu.

Mark Ruffalo’nun Çağrısı, Uluslararası Toplumu Gazze’deki Krize Müdahaleye Davet Ediyor.

ABD’li oyuncu Mark Ruffalo‘nun Gazze’deki insanlık dramına dikkat çeken çağrısı, uluslararası toplumu Gazze’deki ölümlerin durması için birleşmeye ve harekete geçmeye davet ediyor. Ruffalo‘nun etkileyici sözleri ve fotoğraflarla desteklenen paylaşımı, sosyal medyada geniş yankı bulurken, Filistin’deki acil duruma dikkat çekmek amacıyla yapılan bir insan hakları çağrısı olarak öne çıkıyor.

HABER YORUM

ABD’li Aktör Mark Ruffalo’nun yaptığı bu çağrıyı, emin olun çok  önemsiyoruz….

Zira hep söylediğimiz gibi, yüreğinde zerre miktarı insanlık kırıntısı kalmış olanların, bu vahşete seyirci kalması, ses çıkarmaması  düşünülemez.

Dünyanın dört bir yanından yükselen “Özgür Filistin” çağrılarına, kendini elit tabaka olarak gören ve dünyayı yöneten bir avuç  zalim, olanlara kulaklarını tıkamış durumda…  İşin garip tarafı ise İslam alemi de görmüyor Gazze’yi… Onların da kulakları tıkalı ve gözlerine perde inmiş durumda…

Bu tür insanları, yüce rabbimiz Araf suresinin 179. Ayeti Kerimesinde ne de güzel tanımlamış:

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.”

miratyoutube

MİRATHABER.COM

ETİKETLER: Manşet, Mark Ruffalo
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.