islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3147
EURO
34,6684
ALTIN
2.409,50
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

KAMALİST DÜZENİN JAKOBEN LAİKLERİ NAMAZA SALDIRIYOR

KAMALİST DÜZENİN JAKOBEN LAİKLERİ NAMAZA SALDIRIYOR
25 Temmuz 2023 12:24
A+
A-

Kamalist düzenin jakoben laikliği savunan kalem silahşorları, İBB’nin AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun, katıldığı CNN Türk yayını arasında namaz kılmasını güya eleştirmişler.

Bu eleştirileri yapanların tepkilerinin asıl sebebini bizler çok iyi biliyoruz. İslami motif taşıyan her şeye karşı olan bu zihniyet, kendince Müslümanlar ve ibadetlerimizle dalga geçiyor ama bizler, Peygamberimiz (sav)’in “Gözümün nuru” buyurduğu Namazımızı istihza etme cüretini gösterenlere buradan birkaç söz söylemek istiyoruz…

Yeter artık! Özgürlük diyeceksiniz, insan hakları diyeceksiniz ama vakit geçmesin düşüncesiyle reklam arasında stüdyoda namazını kılan birini de alaya alacaksınız öyle mi?  Yok ya… Siz kimsiniz Allah aşkına?

İBB Başkanı seçimlerden önce Eyüp Sultan’da Kur’an okuyunca ve daha geçenlerde Cuma Namazı kılacağım diye afiş bastırınca süt dökmüş kedi gibi gıkınız çıkmayacak, Milli görüş çizgisinden gelen ve dini hassasiyeti bilinen  Tevfik Göksu’nun ya da başka birinin hiç fark etmez, program arasında kıldığı namazı eleştireceksiniz öyle mi?

Yazıklar olsun!

Profesör olmuş, gazeteci olmuş ama insan olamamış, ibadetler ile alay edenler için “Sefih” kelimesini kullanan yüce Rabbimize hamdolsun…

“Ezan okuyup insanları namaza çağırdığınız zaman, onunla alay edip eğlenirler. İslâm’ın en önemli sembollerinden biri olan ezandan rahatsızlık duyar, onu susturmak için ellerinden geleni yaparlar. Çünkü onlar, akıllarını kullanmayan anlayışsız bir toplumdur.” (Maide 58)

Onlara: İnsanların iman ettiği gibi siz de iman edin, denildiği vakit «Biz hiç, sefihlerin (akılsız ve ahmak kişilerin) iman ettikleri gibi iman eder miyiz!» derler. Biliniz ki, sefihler ancak kendileridir, fakat bunu bilmezler (veya bilmezlikten gelirler). ” (Bakara 13)

Unutmayın! Farz olduğunu bildiği halde namaz kılmamak başkadır, namazı ya da diğer ibadetleri alaya almak başkadır.

MİRATHABER.COM

Namaz   Tevfik Göksu    Sefih   CNN