islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,5128
EURO
34,7988
ALTIN
2.427,11
BIST
9.714,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

KAR GELİYOR! METEOROLOJİ GÜN VEREREK DUYURDU

KAR GELİYOR! METEOROLOJİ GÜN VEREREK DUYURDU
25 Kasım 2022 08:30
A+
A-

Meteoroloji 24 Kasım için hava durumu tahminini yayınladı. Bu nedenle bugünden itibaren ülke genelinde sağanak yağışlar, Ege ve Batı Akdeniz’de fırtınalar oluşacak. Cuma ve Cumartesi günü Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’da kar ve sulu kar yağışının etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son yaptığı değerlendirmeye göre:
Avustralya için Marmara, Ege Denizi, Akdeniz, Batı Karadeniz bölgesi (Kastamonu ve Sinop hariç), İç Anadolu’nun batısı ve güneyi ile doğu ve güneydoğu Anadolu’nun batısının parçalı çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Bazen yağmur yağar ve gök gürültülü fırtınalarla birlikte yağmur yağar. Kütahya, Uşak, Bor, Düzce, Zonguldak, Adıyaman çevrelerinde, Şanlıurfa’nın güney Ege ve Akdeniz kıyılarında, Ankara’nın kuzeybatısında, Manisa’nın güney ve doğusunda, Burdur’un doğusunda, Isparta, İzmir ve Balkesir’de yağış görülür. Bursa: Antalya’nın doğu kıyılarında yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

sıcaklık:
Sıcaklıkların genel olarak mevsimsel olarak normal olduğu, kuzeydoğu ve doğuda normallerin 3-5 derece üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

Şiddetli yağmur uyarısı:
Yağışlar Kütahya, Uşak, Bolu, Düzce, Zonguldak, Adıyaman, Şanlıurfa güney Ege ve Akdeniz kıyıları ile Ankara’nın kuzeybatısı, Manisa’nın güney ve doğusu, Burdur’un doğusu, Isparta, İzmir, Balkesir, Bursa Dait’te görülür. çevredeki alan. Antalya’nın doğu sahil ilçesinde bazı yerlerde çok kuvvetli ve şiddetli hale gelmesi bekleniyor, bu nedenle oluşabilecek olumsuz etkilere karşı tetikte ve tedbirli olmalıyız.

Güçlü rüzgar uyarısı:
Güney Marmara, Ege Denizi, Batı Akdeniz, Orta Doğu Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz’de kuvvetli rüzgar (40-70 km/sa) bekleniyor ve dikkatli olunmalıdır. Olası inkarlara karşı.

İSTANBUL 13°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 12°C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, güney çevrelerinde akşam saatlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANKARA 8°C, 13°C

Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatı çevreleri gece ve sabah saatlerinde yerel kuvvetli olmak üzere, aralıklı sağanak yağışlı

ETİKETLER: Manşet
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.