islami haberdini haberortadoğu haberleriislam coğrafyası
DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Korona Günleri: Covid-19 Fabrikasyonları

Korona Günleri: Covid-19 Fabrikasyonları

Korona komplo teorisi 0: “Korona diye bir hastalık yok, varsa da etkisi çok az. Bütün bunlar halkı korkutmak için bir oyun. Sokaktan ayrılmayız.” Karavana.

Korona komplo teorisi 1: “Ben önceden biliyordum. Çin’i vurmak için özel üretilmiş. Çok basit: ticaret savaşları/ Asya nüfusunu indirmek için/…” Karavana

Korona komplo teorisi 2: “İran ve Çin’i ABD düşmanlarını vurmak için onların ırk özelliklerine göre üretilmiş. Bu net.” Karavana

Korona komplo teorisi 3: “Virüs İsrail’e/Londra’ya/NewYork’a/… dokunmayacak, göreceksiniz.” Karavana.

Korona komplo teorisi 4: “Elitlerin şirketlerini güçlendirmek için üretildi. Petrol şirketleri, teknoloji şirketleri, stratejik şirketler zengin olacak.” Karavana.

Korona komplo teorisi 5: “Almanya’yla anlaşmışlar ölüm olmuyor orada. Açıkça ortada.” Karavana. (orada kayakçı gençlerden başladı)

Korona komplo teorisi 6: “İngiltere’ye dokunmayacak. Sürü bağışıklığı (hiç bir şey yapmamak) virüsü bitirecek.” Karavana.

Korona komplo teorisi 7: “Hindistan, Japonya, Kore gibi özel anlaşmalı ülkeler var, onlara dokunmayacak.” Karavana.

Korona komplo teorisi 8: “Korona Virüsü uzaktan aktive edilmekte. Bunu 5G sistemlerle yapıyorlar. Delil var.” Karavana.

Korona komplo teorisi 9: (İsrail kökenli) “İran’da yüzbinlerce ölü var, gizliyorlar. Mossad filmini çekmişi işte paylaşıyoruz.” Karavana (dizi sahnesiymiş)

Korona komplo teorisi 10: “Amerika’da siyahi ve Hispanik ölümler de kanıtlıyor ki virüs belli ırklara saldırıyor. Belgesi var bende.” Karavana (şehir merkezlerinde onlar yaşar, mesela Washington %85 siyahidir)

Korona komplo teorisi 11: “Çocuklara dokunmuyordu, çocukları içeri tıkmak için bir kaç çocuk ölümü ürettiler.” Karavana (bulaştırdıkları için eve kapadılar)

Korona komplo teorisi 12: “Aşı ellerinde zaten var, bir kaç hafta içinde aşıyı açıklayacaklar. Açıklayacak kurum bende saklı.” Karavana.

Korona komplo teorisi 13: “Bill Gates Koronayı özel üretti. Haberlerde çıktı, kısırlık yapıyormuş. Dünya nüfusunu azaltmak için.” Karavana.

Korona komplo teorisi 14: “Korona vücutlara mikroişlemci, çip takmak için üretildi. Türkiye’de ilk denemesi yapılıyor.” Karavana.

Korona komplo teorisi 15: “Korona sonucu dünya elitleri bayram yapacak. Görürsünüz.” Karavana.

Korona komplo teorisi 16: “Amerikan ordusuna aşı verilmiş. ABD üslerinde Korona’dan kimse etkilenmiyor.” Karavana.

Korona komplo teorisi 17: “Korona vakaları Türkiye’de çok sayıdaydı, hastaneler dolmuştu, İzmir’de sokaklar ölüden geçilmiyordu ama hükümet gizliyor, vaka yok diyor.” Karavana.

Korona komplo teorisi 18: (İran kökenli) “Alkol içilmesi mikrobu öldürüyor ama mollalar bunu gizliyorlar bizden. İçelim litrelerce.” Karavana.

Korona komplo teorisi 19: “Boris elitlere kafa tuttuğu için Korona ona 5G ile ışınlandı, ölmesi için de yoğun bakıma alındı. Bilgi var, gidici.” Karavana.

Teoriler maalesef bitmedi. Daha devam eder.

Tek bir profesyonel komplo teorisyeni bile, hele medyada ona güvenen yaygın izleyicisi kitlesi varsa, PKK’nın 35 yılda öldürdüğünden daha fazla ölüme yol açabilir.

Başta Amerika dünyanın her yerinde ve Türkiye’de de medyanın eğlence amaçlı kullandığı bu profesyonel komplo teorisyenleri sorumsuz açıklamalarıyla, mesnetsiz ve tutarsız teorileriyle, insanları devletten daha iyi bildikleri zannı ve umursamazlık yoluyla yol açtıkları kitlesel ölümlerin sorumluluğunu üstlenmeye hazırlar mı?

Prof. Dr. Kutluk ÖZGÜVEN

Gelişen Olaylara İslami Bakışın Adresi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.